Veste tristă pentru familia lui Michael Schumacher. Ce se întâmplă cu fostul campion de Formula 1

Veste tristă pentru familia lui Michael Schumacher. Ce se întâmplă cu fostul campion de Formula 1
Sursa FOTO: Getty Images
Autor: Redactia
Data publicarii: 06 Iulie 2020
Data actualizare: 06 Iulie 2020
Din păcate, la 7 ani de la teribilul accident prin care a trecut, Michael Shumacher se confruntă cu noi probleme de sănătate. 

Conform jurnaliștilor de la Mirror, Michael Schumacher suferă acum de atrofie muscularp și de osteoporoză, afecșiuni apărute ca urmare a perioadei îndelungate pe care a petrecut-o întins în pat, la orizontală. 

Aceeași sursă scrie că doctorii au fost nevoiți să gasească soluții pentru a îi amelioara starea de sănătate, care oricum este precară. 

Familia și apropiații fostului campion de Formula 1 au fost extrem de discrete în privința stării de sănătate a acestuia, iar singurele informații primite au fost acelea că Michael Schumacher a suferit severe leziuni cerebrale


Sursa FOTO: Getty Images

Philippe Menasche, reputatul cardiolog francez care s-a ocupat și în trecut de Michael Schumacher, spune că este pregătit să efectueze un nou tratament care are la baza celule stem, scrie Marca. 

"Obiectivul acestui tratament este acela al regenerării sistemului central nervos al lui Michael", a mai completat Philippe Menasche. 

Din păcate, unii specialiști sunt sceptici în privința șanselor de reușită ale acestui nou tratament. Nicola Acciari, un neurochirurg din Bologna, a oferit o declarație în acest sens.

"În ultimii 20 de ani, știința a progresat enorm în ceea ce privește tratamentul cu celule stem, dar asta nu schimbă cu nimic faptul că știm foarte puține lucruri despre creierul uman. Nu avem cum să știm ce rezultate va avea acest tip de tratament", a precizat Acciari.Vezi și -> Întrebarea Mesei Rotunde - Cristina Almășan: „Aș face sex cu Denis, The Motans”

  • Sursa FOTO: Getty ImagesVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies