Victorie la dublu marți seara! România campioană pe teren, PRO TV lider detașat în audiență

Victorie la dublu marți seara! România campioană pe teren, PRO TV lider detașat în audiență
Data: 27 Martie 2019
Marți seara, victoria României a fost sărbătorită la PRO TV de peste 2 milioane de români din întreaga țară!

În meciul împotriva Insulelor Feroe, echipa națională a obținut primele puncte în grupa de calificare la EURO 2020. PRO TV a fost lider absolut de audiență pe toate categoriile de public: comercial, urban și național.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a condus topul detașat, cu 12.6 puncte de rating și 36.1% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund, care a obținut numai 7.6 puncte de rating și 21.8% share.

La nivel național, peste 2 milioane de români au urmărit fiecare fază a meciului, iar la 22:19, în minutul de aur, peste 2.5 milioane de români făceau galerie echipei naționale. “E o mândrie să joc pentru milioanele de români care ne urmăresc și sper să ne calificăm la EURO 2020.”, a declarat George Pușcaș pentru PRO TV imediat după meci. În iunie, fotbalul revine la PRO TV!

Preliminariile pentru EURO 2020 continuă pe 7 iunie cu Norvegia – România și pe 10 iunie cu Malta – România. Pe 9 iunie, PRO TV transmite live finala UEFA Nations League.

Toată România vede România! Bucurați-vă de fotbal!
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO