VIDEO Andreea Esca a răspuns provocării “Ce conține vaccinul”, lansate de Valeriu Gheorghiță

VIDEO Andreea Esca a răspuns provocării Ce conține vaccinul , lansate de Valeriu Gheorghiță
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 05 Iunie 2021
Data actualizare: 05 Iunie 2021
Andreea Esca a răspuns vineri la provocarea lui Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare în România. Cel din urmă i-a provocat pe Mihai Bobonete, Văru Săndel, Lucian Mândruță și pe prezentatoarea Știrilor PRO TV să spună ce conține pentru ei vaccinul. 

“Cred că fiecare trebuie să facă exact ceea ce îi dictează conștiința. Eu m-am vaccinat pentru că vreau să se termine odată cu această pandemie, să merg fără mască peste tot, să dansez la petreceri și să merg la festivaluri, să mă întâlnesc cu toți cunoscuții și cu toți prietenii mei. Vreau să călătoresc, vreau să merg la treatru, la film cu fața descoperită. Așa că dacă mă întrebați ce conține acest vaccin pentru mine…Ei bine, conține speranța că ne vom întoarce la viața de dinainte de pandemie”, a spus Andreea Esca în filmulețul postat pe pagina de Facebook RO Vaccinare.

Citește șiActorul Mihai Bobonete, răspuns la „provocarea” lui Valeriu Gheorghiță despre vaccin

Printre cei care au postat filmulețe pe RO Vaccinare se numără și Mihai Bobonete, Văru Săndel, Lucian Mândruță, Victor Rebengiuc sau Andrei Baciu, vicepreședintele CNCAV. 

Fotografii: Agerpres/RO Vaccinare Facebook/PRO TV

PRO TV e PRO vaccinare!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!