VIDEO Benone Sinulescu, înmormântat cu onoruri militare la Arad

VIDEO Benone Sinulescu, înmormântat cu onoruri militare la Arad
Benone Sinulescu, ultimele aplauze la Arad. FOTO: TV Arad Facebook
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 22 Noiembrie 2021
Data actualizare: 22 Noiembrie 2021
Câteva mii de români i-au adus un ultim omagiu lui Benone Sinulescu, în weekend, în foaierul Teatrului Clasic „Ioan Slavici” dni Arad. Puțin peste 100 de persoane au asistat, duminică, la slujba de înmormîntare a marelui artist, care a avut loc la Arad.

Benone Sinulescu a avut parte de ultimele aplauze, duminică, la Arad. Interpretul a fost condus pe ultimul drum de admiratori, prieteni și membri ai familiei care au deplâns dispariția sa neașteptată.

Ceremonia a început la ora 13.00, în Piața Avram Iancu, în prezența unui sobor impresionant de preoți și a militarilor care i-au oferit onorul cuvenit. 

Trupul neînsuflețit al marelui artist a fost preluat de militari din curtea Teatrului Clasic „Ioan Slavici” și condus la Cimitirul Eternitatea din Arad. Aici și-a dorit interpretul să-și doarmă somnul de veci. VIDEO.

Soția marelui cântăreț de muzică populară a dezvăluit că cei doi și-au făcut cavou la Arad în urmă cu trei ani, după ce renunțaseră la viața agitată de București. Artistul și soția lui se retrăseseră la Bârzava, o comună situată la granița regiunilor istorice Banat și Crișana.

Citește șiArtiștii care ne-au părăsit în 2021. România a pierdut oameni de mare valoare

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Benone Sinulescu a murit la 18 noiembrie 2021, la vârsta de 84 de ani, în urma unei afecțiuni care se cheamă pneumonie de aspirație.

După moartea sa au apărut voci care au susținut că nea Beni merita să fie înmormântat la Cimitirul Bellu, lângă marii artiști ai României. Însă, el și-a dorit să doarmă somnul de veci în altă parte. 

Fotografii: Arad TV Facebook/Agerpres

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies