VIDEO La un pas de tragedie. Fiul lui Steve Irwin era să fie sfâșiat de un crocodil de 350 kg

VIDEO La un pas de tragedie. Fiul lui Steve Irwin era să fie sfâșiat de un crocodil de 350 kg
Robert Irwin calcă pe urmele tatălui său. FOTO: Profimediaimages.ro
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 07 Februarie 2022
Data actualizare: 07 Februarie 2022
Robert Irwin, fiul legendarului Steve Irwin, era să fie mâncat de un crocodil de la grădina zoologică deținută de familia sa. Tânărul în vârstă de 18 ani a scăpat ca prin minune de atacul fioros al reptilei, în timp ce încerca să o hrănească din mână.

Robert Irwin, care avea doar o lună de viață când tatăl lui a șocat întreaga planetă hrănind un crocodil cu el în brațe, era să o pățească rău. În timpul unei operațiuni de verificare a condițiilor în care crocodilul Casper trăiește, fiul lui Steve Irwin a fost atacat de fiorosul animal.

Casper, care măsoară 3,7 metri lungime și cântărește 350 kg, este cel mai agresiv crocodil deținut de grădina zoologică a familiei sale. Robert Irwin a vrut să vadă dacă animalul este pregătit pentru a apărea în show-urile televizate, cu public, pe care grădina Zoo de organizează în Queensland.

Robert, care a mai făcut atfel de „teste” în trecut, l-a momit pe crocodil cu carne proaspătă spre marginea piscinei în care acesta e relaxa. Însă, crocodilul nu a fost atât de interesat de mâncarea adusă „pe tavă”, ci a pus ochii pe o pradă mai mare.

Tânărul a fost nevoit să o rupă la fugă pentru a scăpa de colții reptilei înfometate. Vezi VIDEO mai jos (de la minutul 2:00).

Steve Irwin a murit înțepat de o pisică de mare

Steve Irwin a murit, complet neașteptat, în timpul unor filmări pentru realizarea unui nou documentar despre viața animalelor marine. El a fost înțepat de o pisică de mare, în piept, în septembrie 2006. De regulă, aceste animale nu atacă omul, cu atât mai puțin un specialist în acest domeniu, care știe cum să se ferească de la a transmite mesaje de agresivitate.

Se crede că atacul mortal asupra lui Steve Irwin, din partea unei pisici de mare, este singurul surprins vreodată pe video.

Familia sa îi continuă azi munca. Văduva lui Irwin, Terri Irwin, și cei doi copii ai lor, Robert Chandler și Bindi, lucrează în cadrul grădinii zoologice create de el.

Fotografii: Getty Images/YouTube/Profimediaimage.ro

Vezi și VIDEO: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies