VIDEO Machine Gun Kelly a sărit la bătaie după ce un spectator l-a împins în timpul concertului. Reacția artistului

VIDEO Machine Gun Kelly a sărit la bătaie după ce un spectator l-a împins în timpul concertului. Reacția artistului
Machine Gun Kelly nu a recunoscut incidentul. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 27 Septembrie 2021
Data actualizare: 27 Septembrie 2021
Cântărețul american Machine Gun Kelly (31 de ani) s-a năspustit asupra unui spectator în timpul unui concert susținut în Kentucky. Artistul a negat incidentul, deși imaginile video surprinse la eveniment arată contrariul.

Machine Gun Kelly a fost invitat în weekend să cânte la Festivalul Louder Than Life în Louisville, Kentucky. În timpul concertului său, un spectator s-a apropiat nepermis de mult și l-a împins. 

Agenții de securitate au intervenit prompt, pentru a-l îndepărta pe bărbat, însă Machine Gun Kelly a vrut să-i aplice o corecție personală „atacatorului”. Artistul s-a năpustit asupra lui cu intenția de a-l lovi în figură, însă unghiul din care a fost realizată filmarea nu ne lămurește dacă și-a atins ținta.

În ciuda imaginilor care circulă online, cântărețul a negat existența conflictului și a încercat să deturnzeze atenția de la incident.

Citește șiSchimb de replici dure pe covorul roșu de la MTV Awards. Conor McGregor, la un pas să îl lovească pe cântărețul MGK


Nu știu de ce minte presa, tot timpul, în relatările sale despre mine, dar tot ce am văzut eu au fost cei 20.000 de fani minunați care au cântat la festival, fiecare vers, și 20 de supărați”, a scris artistul pe Twitter.

Iubitul actriței Megan Fox a mai avut apariții controversate și la alte festivaluri muzicale. La începutul acestei luni, artistul a luat peste picior componenții formației de instrumentiști, pe care i-a numit „bătrânei ciudați cu mască pe figură”.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies