VIDEO Polițiștii Secției 10 din Capitală, intervenție de urgență acasă la un băiat de 5 ani. Cum a reacționat copilul

VIDEO Polițiștii Secției 10 din Capitală, intervenție de urgență acasă la un băiat de 5 ani. Cum a reacționat copilul
Polițiștii Secției 10 au luat cu asalt strada unde locuiește puștiul. FOTO: Facebook
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 20 Octombrie 2021
Data actualizare: 20 Octombrie 2021
Polițiștii din București au avut o misiune specială, zilele trecute, când au „luat cu asalt” o zonă rău famată din oraș. Oamenii legii căutau un băiat de 5 ani, căruia i-au pregătit o surpriză de ziua lui.

Ștefan adoră polițiștii și speră ca într-o zi să ajungă să poarte o uniformă adevărată. De ziua lui, polițiștii Secției 10 din Capitală au pornit girofarurile și au oprit în fața casei lui pentru a-i face o surpriză.

Colegii noștri îl cunosc pe Ștefan de mic, nu că acum ar fi foarte în vârstă. Îl știu de când veneau la intervenții în zonă, când toți fugeau în toate direcțiile la auzul sirenelor, doar el stătea fascinat în fața porții să îi vadă pe polițiști”, au scris pe Facebook reprezentanții Sindicatului Europol.

Băiatul îi aștepta la poartă, la îndemnul mamei sale, care i-a spus că va avea parte de o surpriză. Era îmbrăcat în uniformă de polițist, cu chipiu și tot echipamentul unui om al legii. Emoționat până la lacrimi, puștiul a aflat curând că polițiștii veniseră să-i cânte La mulți ani și să-i aducă tort și cadouri.

Suntem siguri că Ștefan va fi colegul nostru. Până atunci îl lăsăm să crească frumos. Felicitări colegilor din cadrul Secției 10 Poliție pentru acest gest micuț care a însemnat atât de mult pentru Ștefan”, au mai scris reprezentanții polițiștilor.

Vezi VIDEO mai jos!

Fotografii: Facebook

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!