VIDEO Un bărbat din Kiev, în pericol după ce un vehicul blindat rusesc a trecut peste mașina lui

VIDEO Un bărbat din Kiev, în pericol după ce un vehicul blindat rusesc a trecut peste mașina lui
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 25 Februarie 2022
Data actualizare: 25 Februarie 2022
Un bărbat care se deplasa cu autoturismul pe o șosea din districtul Obolon al capitalei Kiev a fost călcat de un vehicul blindat al Armatei ruse. Imaginile video surprinse de localnici arată că echipajul mașinii de război a făcut o manevră intenționată.

Invadarea Ucrainei a devenit un război total, îndreptat inclusiv împotriva civililor. Contrar celor susținute de liderul de la Kremlin, Armata rusă și-a îndreptat acțiunile violente și împotriva locuitorilor capitalei Kiev.

Un bărbat care se deplasa cu autoturismul pe o șosea din oraș a fost lovit în plin de un vehicul blindat al Armatei ruse. Echipajul a virat brusc, intenționat, spre mașina sa, care venea din sens opus.

Imaginile surprinse de locuitorii capitalei vorbesc de la sine.

Bărbat călcat de un vehicul blindat la Kiev. Ce s-a întâmplat cu șoferul

La scurt timp după ce soldații ruși s-au îndepărtat, locuitorii Kievului s-au apropiat de mașina strivită. Au constatat că bărbatul este în viață și l-au scos, pe brațe, din vehicul.

Imaginile video realizate la fața locului surprind lupta supraomenească a ucrainenilor prezenți de a-l scoate teafăr pe bărbat dintre fiarele contorsionate.

Imaginile au provocat indignare în mediul online și i-au determinat pe internauți să reacționeze vehement împotriva lui Vladimir Putin.

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!