Video viral cu o polițistă care dirijează traficul în Brăila! Cum a fost filmată: „Dansează lambada”

Video viral cu o polițistă care dirijează traficul în Brăila! Cum a fost filmată: Dansează lambada
Citeste mai mult despre: politista, Braila,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 09 Ianuarie 2023
Data actualizare: 09 Ianuarie 2023
În prima săptămână din luna ianuarie, cu ocazia sărbătorii de Bobotează, o polițistă din Brăila a devenit virală pe internet, după ce a fost filmată în timp ce dirija traficul dintr-o intersecție.

Potrivit celor de la debraila.ro, polițista din imagini este subinspector la Biroul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean, iar cel care le-a trimis imaginile jurnaliștilor a avut și un comentariu ironic: „Zici că eram la concurs de pantomimă în intersecție”.

„Habar nu are să dirijeze traficul. Dacă o întâlnesc în trafic și dansează lambada cum face acum, habar n-am ce să fac. Să trec sau să mă opresc. Trebuie să stea cu fața într-o direcție, să știi dacă ți se adresează ție sau altor participanți la trafic. Dacă întinde amândouă bratele, nu știe nimeni ce sa facă, care să se oprească și care să circule că ea stă mai mult pe trotuar”, „Sărmana fată...”, „Îi e frică de mașini. Are o fobie . Să-i dea un spor de stres”, „E un copil la început de drum. S-a străduit măcar”, „A dirijat pe înțelesul bizonilor din tragic”, „Zici că dirija oi” și „Fără păr strâns, fără caschetă? Habar n-are” au fost doar câteva dintre comentariile apărute pe internet, în dreptul clipului viral cu polițista din Brăila.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!