VIDEO viral. Un grup de ucraineni încearcă să blocheze un iaht al lui Roman Abramovich la intrarea în port

VIDEO viral. Un grup de ucraineni încearcă să blocheze un iaht al lui Roman Abramovich la intrarea în port
Iahtul „My Solaris”, acostat în portul Bodrum. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 22 Martie 2022
Data actualizare: 22 Martie 2022
Gest inconștient al unor ucraineni, surprins de niște trecători în portul Bodrum din Tucia. Ei au încercat să împiedice un iaht din portofoliul miliardarului Roman Abramovich să tragă la chei.

Un iaht de aproape 140 de metri lungime, care ar aparține miliardarului rus Roman Abramovich, a acostat în portul turcesc Bodrum, în cursul zilei de luni. Ambarcațiunea de lux, care ar valora circa 600 de milioane de dolari, a întâmpinat un mic obstacol în timpul manevrelor de acostare.

Un grup de navigatori din Odesa a încercat să blocheze operațiunea, folosind o barcă de mici dimensiuni care s-a pus în calea iahtului.

Conform agenției de presă Nexta, oamenii care s-au opus intrării iahtului în port au fost ridicați de poliție, iar ambarcațiunea a tras la mal, fără incidente.

Vezi VIDEO mai jos!


Vezi mai multe poze cu iahtul în GALERIA FOTO de mai jos!

Ambarcațiunile de lux ale oligarhilor ruși sunt „vânate” de autoritățile occidentale, pentru aplicarea sancțiunilor economice impuse Rusiei și susținătorilor săi.

Roman Abramovich este printre oligarhii ruși care figurează pe lista neagră a Vestului. Mai multe proprietăți ale acestuia, printre care și iahturi de lux, au fost confiscate de autorități.

Dmitrievich Pumpyansky este un alt magnat rus afectat de aceste sancțiuni. Unul dintre iahturile sale, botezat Axioma, a fost reținut în Gibraltar luni, după ce acesta a tras la mal.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!