Videoclip viral din SUA: Tânără filmată când coboară în bikini dintr-o mașină de pompieri

Videoclip viral din SUA: Tânără filmată când coboară în bikini dintr-o mașină de pompieri
Citeste mai mult despre: SUA, pompieri,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 10 Octombrie 2022
Data actualizare: 10 Octombrie 2022
O întâmplare de-a dreptul incredibilă a avut loc recent în California (SUA): o femeie a fost filmată în timp ce cobora dintr-o mașină de pompieri și era mai mult dezbrăcată, decât îmbrăcată.

Potrivit jurnaliștilor de la Fox News, filmarea a fost realizată în apropierea unui club de striptease, iar femeia purta doar bikini și sutien. „Numai în San Jose vezi o stripteuză ieșind dintr-o mașină de pompieri”, a fost textul care a însoțit clipul video.

Robert Sapien Jr., șeful pompierilor din San Jose, a afirmat că o investigație a fost începută, după ce imaginile au ajuns pe internet: „Dacă rezultatele investigației interne dezvăluie un comportament neadecvat al oricărui membru al departamentului, se vor lua măsuri adecvate pentru a rezolva problema. Toți angajații orașului San Jose trebuie să respecte Politica Codului de etică cu care au fost de acord la momentul angajării”.

Inclusiv Sam Liccardo, primarul din San Jose (California – SUA), a reacționat după ce a văzut filmulețul: „Dacă ancheta ajunge la concluzia că acest videoclip este la fel de rău pe cât pare, atunci trebuie să cadă capete. Nu putem avea un vehicul de salvare de urgență, esențial pentru viața oamenilor, să fie retrogradat într-un autobuz de petrecere. Nu tolerăm niciun comportament care înjosește munca eroică a restului echipei noastre de pompieri”.

Vezi și: De ce să nu te căsătorești anul ăsta
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!