Vladimir Putin, înconjurat de gărzile de corp la Marșul Nemuritorilor. Cine e femeia de lângă președintele rus

Vladimir Putin, înconjurat de gărzile de corp la Marșul Nemuritorilor. Cine e femeia de lângă președintele rus
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 11 Mai 2022
Data actualizare: 11 Mai 2022
În parada dedicată Zilei Victoriei Rusiei sovietice asupra Germaniei naziste, în al Doilea Război Mondial, Vladimir Putin a participat pentru a șasea oară la Marșul Nemuritorilor, fiind înconjurat, ca de fiecare dată, de agenți de securitate. 

După ce s-a încheiat defilarea militarilor prin Piața Roșie, Vladimir Putin a participat la Marșul Nemuritorilor, mergând înconjurat de civili și agenți de securitate prin centrul Moscovei. În mâinile președintelui rus se afla portretul tatălui său, fost soldat din prima linie în al Doilea Război Mondial. 

În timp ce multă lume crede că Putin este înconjurat la acest marș de oameni obișnuiți, în realitate liderul de la Kremlin este atent păzit de oamenii săi de încredere. Spre exemplu mulți s-au întrebat cine este femeia cu care discută. 

După eveniment, presa rusă a scris despre identitatea ei. Este vorba de Elena Țunaeva, istoric și deputat în Duma de Stat a Rusiei. Ea face parte din Partidul Rusia Unită (Edinaia Rossia) al cărui lider este Vladimir Putin. 

În spatele președintelui rus se pot observa mai mulți bărbați înalți, care nu țin portrete în mână, aceștia fiind gărzile lui de corp. Doi dintre ei poartă misterioasele valize negre, care, potrivit unor analiști, nu ar fi altceva decât scuturi antiglonț, care se desfac în caz de un eventual pericol. 

La Marșul Nemuritorilor din 2018, agenții de securitate ai lui Putin l-au scos din rând pe un veteran de 94 de ani, considerând că ar fi o persoană suspectă. Președintele rus însă s-a apropiat de el, i-a întins mâna, și l-a invitat să continue marșul. (vezi imaginile video mai jos)

Sursă foto, video: captură YouTube
Vezi și: 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!