Vladimir Putin, mesaj pentru mame și femei, de 8 martie: „Puteți fi mândre”

Vladimir Putin, mesaj pentru mame și femei, de 8 martie: Puteți fi mândre
Citeste mai mult despre: Vladimir Putin, 8 martie, mame, Ziua femeii,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 08 Martie 2022
Data actualizare: 08 Martie 2022
Atacurile din Ucraina continuă în fiecare zi, însă Vladimir Putin spune din nou că nu este vorba despre un război, ci doar desper o operațiune militară specială care are loc în țara vecină.

În ciuda celor spuse de liderul rus, autoritățile ucracinene și grupurile pentru drepturile omului acuză Rusia de crime de război, deoarece armata lui Vladimir Putin atacă inclusiv civilii.

Pe 8 martie, în plin război, președintele din Rusia nu a uitat însă de ziua de 8 martie și a avut un mesaj pentru mamele soldaților, pe care le-a asigurat că băieții lor luptă pentru a duce pacea. Mai mult decât atât, el a spus că mesajul este și pentru surorile, iubitele și soțiile militarilor și că acestea ar trebui să fie mândre de bărbații pe care îi au în familie.

„Aș dori să subliniez că recruții nu participă și nu vor participa la ostilități și că nu va exista nicio chemare suplimentară de rezerviști. Doar militarii profesioniști rezolvă sarcinile atribuite. Aceștia vor asigura securitatea și pacea pentru poporul rus. Ei se află acum în luptă pentru a apăra Rusia în timpul unei operațiuni militare special. Înțeleg că vă faceți griji pentru cei dragi vouă. Puteți fi mândre de ei, așa cum întreaga țară este mândră de ei și își face griji pentru ei împreună cu voi”, a spus Vladimir Putin, potrivit agenției ruse Tass.

Vezi și: Ne dăm în cărți - invitată: Roxen
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!