Vladimir Putin: "Poporul rus este capabil să distingă adevărații patrioți de nemernici și trădători"

Vladimir Putin: Poporul rus este capabil să distingă adevărații patrioți de nemernici și trădători
Citeste mai mult despre: Vladimir Putin, discurs, razboi,
Data publicarii: 17 Martie 2022
Data actualizare: 17 Martie 2022
Military, care citează Business Insider, anunță că președintele rus Vladimir Putin a declarat într-un discurs de miercuri, 16 martie, că Rusia ar trebui să treacă printr-o „auto-curățare a societății” pentru a scăpa de „nemernici și trădători”. Asta în timp ce mii de ruși încearcă să fugă din țară pe fondul invaziei în Ucraina.
„Occidentul colectiv încearcă să ne spargă societatea speculând asupra pierderilor militare și asupra efectelor socio-economice ale sancțiunilor, pentru a provoca o revoltă populară în Rusia”, a spus Putin într-un video distribuit pe Twitter. 
 
„Dar orice popor, în special poporul rus, este capabil să distingă adevărații patrioți de nemernici și trădători și îi va „scuipa” ca pe niște muște aterizate accidental în gură, a spus el despre cei care nu susțin Kremlinul.
 
 

 


 

„Sunt sigur că această autocurățare necesară și naturală a societății nu va face decât să ne întărească țara, solidaritatea, uniunea și disponibilitatea noastră de a răspunde oricăror îndemnuri la acțiune”, a spus Putin.
 
Putin a explicat că nu îi „judecă pe cei cu vile în Miami sau pe Riviera Franceză” sau pe cei „care nu pot trăi fără foie gras și midii sau așa-numitele drepturi bazate pe gen”, atâta timp cât sunt „mental” cu Rusia.
 
„Problema nu constă în asta, ci în faptul că mulți dintre acești oameni în mod inerent, trăiesc mental în altă parte și nu aici cu noi, cu oamenii noștri, cu Rusia”, a spus Putin.
 
„Aceasta este, în opinia lor... o apartenență la casta superioară, rasa superioară”, a spus el.
 
Între timp, mii de ruși încearcă să fugă din țară după invazia Ucrainei. De atunci, trupele ruse au bombardat mai multe orașe ucrainene, inclusiv clădiri rezidențiale și spitale.
 
Mai mulți ruși au spus pentru Business Insider că au fugit din orașele lor natale în țările vecine din cauza temerilor de legea marțială, închiderea frontierelor, detenție și dificultăți economice.
 
 
 

 

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!