Vocea sacră a orgii italiene răsună în București înainte de sărbători

Vocea sacră a orgii italiene răsună în București înainte de sărbători
Citeste mai mult despre: eveniment, concert, orga italiana,
Data publicarii: 13 Decembrie 2019
Data actualizare: 13 Decembrie 2019
Vineri, 13 Decembrie 2019, ora 19.00, răsună „Armonii spirituale: Vocea sacră a orgii italiene.".    

Concertul se organizează în încinta Bisericii Catolice „Preasfântul Mântuitor” – B.dul Nicolae Bălcescu, 28 București, iar organist este Bruno Medicină, genovez de origine, cu studii la Conservatorul din Torino, unde a studiat pianul cu Maestrul Marco Pasquero și orgă și compoziție cu Maestrul Attilio Baronti. Intrarea este libera.

Deși nu este muzician de profesie (activitatea să principala este de trainer și coach), Bruno Medicină și-a păstrat întotdeauna pasiunea pentru muzică, ceea ce îl conduce să țînă multe concerte în Italia și în străinătate, cu aprecieri unanime de public și critică.

A dezvoltat un model de înalta performanță (the F.L.O.W.system) care, deși inițial a fost conceput pentru a îmbunatati rezultatele în domeniul de business și al sportului, s-a dovedit a fi deosebit de eficient chiar și atunci când a fost aplicat de muzicieni.
 
De aceea, susține în întreagă lume cursuri de specializare dedicate îmbunatatirii performanțelor muzicienilor, în cadrul Institutului Internațional „Virtuosity Center” fondat și direct de el.

În România, Bruno Medicină acționează că trainer și coach și deține funcția de președinte al unei firmei de consultanță în business performance.

Pe Pro Tv Plus puteți urmări un concert exclusiv online Irina Rimes:


 

FOTO: PIXABAYVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies