Volodimir Zelenski a dezvăluit locația în care se află: „Nu mă ascund și nu îmi e frică de nimeni”

Volodimir Zelenski a dezvăluit locația în care se află: Nu mă ascund și nu îmi e frică de nimeni
Citeste mai mult despre: Volodimir Zelenski, Kiev, razboi, Ucraina,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 08 Martie 2022
Data actualizare: 08 Martie 2022
În urmă cu aproximativ două săptămâni, Rusia începea atacurile asupra Ucrainei, după ce Vladimir Putin anunța că dorește denazificarea țării vecine.

De pe 24 februarie și până acum, câteva sute de mii de ucraineni au fugit în România, însă bărbații nu au fugit din calea războiului și au rămas să lupte împotriva armatei din Rusia. Mai mult decât atât, președintele Ucrainei a avut un mesaj direct pentru ruși, care au oferit informații potrivit căruia acesta ar fi fugit în Polonia.

„Este a 12-a seară a luptei noastre, a apărării noastre. Suntem toţi pe teren, muncim cu toţii. Toată lumea este unde ar trebui să fie. Eu sunt în Kiev, pe strada Pankova. Nu mă ascund și nu îmi e frică de nimeni! Echipa mea este cu mine. Apărarea teritorială este pe teren, militarii sunt pe poziţii. Eroii noştri: medici, salvatori, transportatori, diplomaţi, jurnalişti. Toată lumea este în război. Contribuim cu toţii la victorie, care va fi obţinută în mod categoric. A treia rundă a negocierilor în Belarus a avut loc astăzi. Aș vrea să spun că a fost a treia rundă şi ultima, dar suntem realiști. Vom continua negocierile, vom insista cu negocierile până când vom găsi o modalitate de a le spune cetățenilor noștri care este modul de a ajunge la pace”, a spus Volodimir Zelenski din clădirea în care se află biroul președinției ucrainene.

Vezi și: Ne dăm în cărți - invitată: Roxen
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!