Volodimir Zelensky, discurs emoționant la Grammy 2022: “Spuneți adevărul despre acest război!”

Volodimir Zelensky, discurs emoționant la Grammy 2022: Spuneți adevărul despre acest război!
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 04 Aprilie 2022
Data actualizare: 04 Aprilie 2022
Volodimir Zelensky a ținut un discurs emoționant la premiile Grammy 2022. Președintele ucrainean a vorbit printr-o înregistrare video și i-a îndemnat pe artiști să-și folosească vocea pentru a cere încentarea războiului: “Orice altceva în afară de tăcere!”. 

Mesajul înregistrat de Zelensky a rulat pe ecrane înainte de performance-ul lui John Legend. Artistul a cântat melodia “Free” alături de Lyuba Yakimchuk, o artistă ucraineană din regiunea Donbas. 

“Spuneți adevărul despre acest război pe rețelele de socializare, la TV. Susține-ne în orice fel poți, dar nu prin tăcere!”, a spus Zelensky în discursul său, potrivit Daily Mail

Președintele ucrainean a spus că a avut un vis în care locuitorii orașelor din Ucraina erau la fel de liberi ca artiștii de pe scena de la Grammy. 

“Muzicienii noștri poartă armură în loc de costume. Le cântă răniților din spitale, chiar și celor care nu-i aud”, a continuat Zelensky. 

Scena premiilor Grammy s-a luminat în albastru și galben, culorile steagului ucrainean. Cea de-a 64-a gală a premiilor Grammy a avut loc la Las Vegas. 

Organizatorii galei au pus la dispoziție un număr de telefon, unde telespectatorii au putut dona pentru refugiații ucraineni. 

Fotografii: Getty Images




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!