Voluntarii de la Asociația Studenților în Științe Politice organizează o conferință diplomatică

Voluntarii de la Asociația Studenților în Științe Politice organizează o conferință diplomatică
Citeste mai mult despre: ASSP UB, The ABC of Diplomacy,
Data: 15 Aprilie 2019
Asociația Studenților în Științe Politice din cadrul Universității București (ASSP-UB) organizează conferința diplomatică „The ABC of Diplomacy”.

The ABC of Diplomacy este un eveniment unic care reuneşte într-un cadru de dialog, invitaţi de seamă din domeniile diplomaţiei, relațiilor internaționale, dar și studenţi interesați atât de cauzele și modul de soluționare a conflictelor, cât și de rolul misiunilor diplomatice.

Citește și

Conferința The ABC of Diplomacy reprezintă unul dintre cele mai importante proiecte de la Facultatea de Științe Politice și va avea loc marți, 23.04.2019, între orele 17:00 și 20:00, în sala Savoy din incinta Teatrului de Revistă Constantin Tănase. 

Ediția din anul acesta și anume ediția a VIII-a va avea ca temă principală  “ROMÂNIA PE SCENA INTERNAȚIONALĂ – Trecut, Prezent și Viitor” ce conține alte trei subteme printre care: „Procesul de integrare și parcursul României în Uniunea Europeană”, „România – actor strategic în contextul securității pe flancul estic al N.A.T.O.”, „Migrația în interiorul Uniunii Europene – Diaspora și fenomenul de brain drain”

Pentru a participa la eveniment te poți înscrie AICI 

Asociaţia Studenţilor în Ştiinţe Politice - Universitatea București (ASSP-UB)

ASSP-UB este o organizație neguvernamentală înființată în 2003 cu scopul promovării intereselor studenţilor de la Facultatea de Științe Politice – Universitatea București. Viziunea adoptată de organizație este implicarea efectivă în reprezentarea studenților prin activitățile sociale, culturale și științifice întreprinse. ASSP-UB își propune să consolideze o comunitate unită, în strânsă legătură cu conducerea facultății și cu corpul profesoral, ghidată de principiile implicării civice și egalității în șanse, care să se răsfrângă ulterior la nivelul societății.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies