Vrei să ajungi la cel mai tare festival al anului? Dă-i cu vară! PRO TV te trimite la UNTOLD

Vrei să ajungi la cel mai tare festival al anului? Dă-i cu vară! PRO TV te trimite la UNTOLD
UNTOLD 2019
Citeste mai mult despre: UNTOLD, Cluj-Napoca, eveniment, UNTOLD 2019,
Data: 07 Iunie 2019
Ne pregătim de cea de-a 5-a ediție UNTOLD Festival, ocazie numai bună pentru un concurs care să vă aducă invitații la marele eveniment al verii.

Vrei mai mult decât vacanță? Dă-i cu vibe de festival! Completează formularul de mai jos și petrece în capitala mondială a magiei!

FORMULAR


Consultă REGULAMENTUL aici

UNTOLD va avea loc la Cluj-Napoca între 1-4 august 2019

Artiştii confirmați sunt Robbie Williams, Armin Van Buuren, Martin Garrix, 3 are legend, Busta Rhymes, Stormzy, Tinie Tempah, Steve Aoki, Don Diablo, Nicky Romero, David Guetta, Bastille, Oscar and the Wolf, Timmy Trumpet. 

 
Lista integrală a celor care deja sunt stabiliţi poate fi văzută pe site-ul oficial. În plus, cei care vor să rămână conectaţi la ceea ce reprezintă UNTOLD Festival, pagina oficială de Facebook a evenimentului se actualizează permanent.
 
Alături de Neversea, UNTOLD a intrat în "TOP 100 ELECTRONIC FESTIVALS WORLDWIDE".  Rezultatele au fost decise pe baza unui calcul matematic care a avut la bază artiștii şi live-act-urile care s-au aflat în line up-ul anului trecut, iar UNTOLD s-a clasificat în TOP 20. Cu această recunoaştere, festivalul de la Cluj a devansat festivaluri renumite precum Coachella, Burning Man sau Sziget. 

 
FULLSCREENRomânii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO