Vrei schimbare? Vino și tu la marșul "Împreună pentru siguranța femeilor"

Vrei schimbare? Vino și tu la marșul Împreună pentru siguranța femeilor
Citeste mai mult despre: marș, femei, schimbare, violenta,
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 09 Octombrie 2018
Data actualizare: 10 Octombrie 2018
Rețeaua pentru prevenirea și combaterea violenței împotriva femeilor organizează sâmbătă, 20 octombrie 2018, începând cu ora 15:00, din Piața Universității spre Piața Victoriei, marșul "Împreună pentru siguranța femeilor".  

Scopul acestui eveniment este să tragă un semnal de alarmă, si asta pentru că, din păcate violența este privită ca fiind o problemă privată, în care cei din jur nu ar trebui să intervină, ba chiar mai mult, a ajuns să fie ceva firesc. Foarte multe femei aleg să ascundă actele de agresiune comise asupra lor de bărbați, pentru a nu fi judecate de cei din jur.

Pentru al patrulea an consecutiv, marșul "Împreună pentru siguranta femeilor"  își propune să condamne comportamentul agresiv al bărbaților care cred că au dreptul să-și amenințe sau să-și lovească partenera de viață. De asemenea, vor să atragă atenția asupra obstacolelor cu care se confruntă diferite grupuri de femei, care fac parte din diferite categorii precum: femei cu venituri mici, cu sau fară loc de muncă, cu dizbilități, femei rome, imigrante și multe altele. 

CUM TE POȚI IMPLICA?

1. Dă mai departe informația despre Marș. Încurajează-i și pe alții să se alăture.

2. Vino la Marș pentru a transmite un mesaj de condamnare a tuturor formelor de violență împotriva femeilor.

3. Adu pancarte cu mesaje împotriva violenței asupra femeilor.

4. Transmite un mesaj video, foto sau scris, prin care să condamni violența împotriva femeilor. Te rugăm să postezi mesajul cu hashtag #STOPVIF sau pe pagina event-ului. 

5. Donează pentru a sprijini activitățile Rețelei VIF: http://violentaimpotrivafemeilor.ro/fundraising/
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies