William Shakespeare este al doilea britanic care și-a făcut vaccinul anti-Covid

William Shakespeare este al doilea britanic care și-a făcut vaccinul anti-Covid
Citeste mai mult despre: coronavirus, vaccin, William Shakespeare,
Data publicarii: 08 Decembrie 2020
Data actualizare: 12 Decembrie 2020
Al doilea pacient al planetei care a primit vaccinul anti-coronavirus aprobat are 81 de ani, este din Warwickshire și se numește William Shakespeare.

Numele său și locul unde trăiește a stârnit amuzament pe social media, internauții întrecându-se în glume cu referință la legendarul scriitor William Shakespeare. 

În așa-zisa V-Day, Marea Britanie a început vaccinarea anti-coronavirus, iar primii pacienți care au beneficiat de acest vaccin au fost Maggie Keenan (90 de ani) și William Shakespeare (81 de ani). 

Internauții s-au grăbit să remarce ineditul situației pe social media, notând: ”De fapt, am auzit că a doua persoană din lume care a primit vaccinul a fost Christopher Marlowe, dar William Shakespeare și-a asumat tot creditul”. 

Pe de altă parte, Maggie Keenan, prima persoană care a primit vaccinul Pfizer/Biontech a declarat că acesta este ”cel mai frumos cadou de ziua ei pe care și-l putea dori”. 

Doamna Keena, o fostă asistentă la un magazin de bijuterii, care s-a pensionat acum patru ani, are o fiică, un fiu și patru nepoți. ”Mă simt privilegiată pentru că sunt prima persoană vaccinată împotriva Covid-19, este cel mai frumos cadou pe care mi l-aș fi putut dori pentru că asta însemnă că, în sfârșit, pot petrece timp alături de familia și prietenii mei, după ce am stat singură aproape un an”.

Foto: Getty
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!