"Zâmbet pentru copii”, concertul care aduce magia Crăciunului în viaţa copiilor cărora li s-a furat copilăria

Zâmbet pentru copii , concertul care aduce magia Crăciunului în viaţa copiilor cărora li s-a furat copilăria
Citeste mai mult despre: Craciun, Cluj, concert,
Data: 10 Decembrie 2018
Dacă eşti din Cluj sau te-ai decis ca în perioada Crăciunului să vizitezi oraşul (că tot a ieşit într-un top internaţional localitatea cu cel mai ridicat nivel de trai din România), ai ocazia să...faci o magie pentru copiii mai puţin norocoşi! Şi asta doar ascultând colinde!

La câtă magie au adus în copilăria ta cântecele de Crăciun, acum ai ocazia să dai înapoi din bucuria primită! Tot ascultand cântece de sărbătoare! Dacă mergi pe 23 decembrie, la Cluj, la Casa Universitarilor, Sala Auditorium, la ora 18:00, ai parte de un concert special care te va face să simţi sărbătorile, iar prin cumpărarea biletului vei ajuta copiii care, din păcate, au pierdut magia Crăciunului. 

La spectacolul numit chiar “Zâmbet pentru copii”,  îi poţi asculta pe cei de la Young Famous Orchestra (dirijaţi de Vladimir Agachi) şi pe cei de la Grupul Coral Sfântul Apostol Andrei (dirijaţi de preotul Decebal Corea). Dacă primii sunt apreciaţi în Cluj pentru concertele simfonice despre trăiri şi emotii, Grupul Coral Sfântul Apostol Andrei e cunoscut în ţară şi străinătate pentru colindele lor româneşti şi cântecele preluate din repertoriul clasic şi bisericesc rus şi grec.  

Fondurile strânse în urma cumpărării biletelor vor fi donate de către Asociația Sfânta Elisabeta Feodorovna Spitalului Clinic de Urgența pentru Copii Cluj pentru dotarea Secției IV Pediatrie. 

Iar tu, ca iubitor de colinde, poţi să fii Moş Craciun pentru acesti copii şi să îi ajuţi să aibă o viaţă mai bună. Şi să se bucure de sărbători, pentru ca fiecare copil merită să simtă că Moş Crăciun există.

Detalii despre bilete şi concert, găsiţi pe pagina de Facebook a evenimentului "Zâmbet pentru copii-Concert caritabil de Crăciun".

FULLSCREEN
Zâmbet pentru copii”, concertul care aduce magia Crăciunului în viaţa copiilor cărora li s-a furat copilăria
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO