„Dansând pe pământul lui NETER”, primul concept regizoral și coregrafic, semnat Elena Duicu

Dansând pe pământul lui NETER , primul concept regizoral și coregrafic, semnat Elena Duicu
Citeste mai mult despre: dansand pe pamantul lui neter, Elena Duicu,
Data publicarii: 13 August 2021
Data actualizare: 13 August 2021
Elena Duicu, dansatoare de dans sportiv, medaliată la nivel mondial, pune pentru prima oară în scenă un spectacol de dans inovator în România. Premiera va avea loc la Brașov, pe data de 1 septembrie la centrul Cultural Reduta și pe 24 și 26 septembrie la București, Teatrul Bulandra, în sala Liviu Ciulei.    

Spectacolul de dans combină eleganța, rafinamentul și pasiunea Dansului sportiv, a Tango-ului și a Flamenco-ului. Elena Duicu își face debutul ca și coregraf, punându-și în scenă viziunea artistică menită să revoluționeze societatea, împreună cu echipa sa de performeri premiați și recunoscuți la nivel național și internațional. Împreună, vă invită să vă alăturați lor în această călătorie mistică și inițiatică.

"Cine suntem? Unde suntem? Și mai mult decât atât, încotro ne îndreptăm? Povestea se bazează pe călătoria inițiatică a eroului din fiecare din noi, trăită în pași de dans. Spectacolul ne invită să reflectăm asupra relației cu noi înșine, cu societatea și cu divinitatea. Cine ne conduce viața: noi sau cei din jurul nostru prin influența pe care o au asupra noastră? Neter este cuvântul egiptean pentru Dumnezeu.


La începutul timpurilor, Neter a creat omul oferindu-i liberul arbitru. Acum depinde doar de el ce alege în fiecare clipă și cum își creează propriul univers. Când conflictul ajunge la apogeul său, vălurile iluziei cad, timpul stă în loc, iar Binele și Răul, Supranaturalul și Naturalul, Femeia și Bărbatul se contopesc. Dansul devine un ritual, un vehicul al experienței transformatoare, îndeplinindu-și astfel funcția primară ancestrală.

Povestea este inspirată din realitate, fiind o poveste a tuturor, o poveste fără sfârșit, căci începe și se termină cu fiecare decizie pe care o luăm.” 

Vezi si: INTERVIU RALUKA: ”La Superstar n-am reușit să-mi stăpânesc lacrimile”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!