Zelenski, eroul unei cărți de benzi desenate: de la comediant la președinte de țară în război

Zelenski, eroul unei cărți de benzi desenate: de la comediant la președinte de țară în război
Data publicarii: 19 Mai 2022
Data actualizare: 19 Mai 2022
Volodimir Zelenski, actorul de comedie ajuns președinte al Ucrainei, are o poveste de viață cu adevărat impresionantă. Evoluția liderului este acum prezentată într-o carte de benzi desenate.

Evoluția lui Zelenski a devenit subiectul unei cărți de benzi desenate

„TidalWave Comics este mândră să anunțe adăugarea biografiei lui Volodimir Zelenski la populara sa serie de benzi desenate, care prezintă actori politici”, a anunțat compania.

Intitulată "Puterea politică: Volodimir Zelenski", cartea de 22 de pagini spune povestea modului în care liderul a ajuns la putere în 2019, promițând să pună capăt războiului cu separatiștii susținuți de Moscova în estul Ucrainei. Interpretând la un moment dat un președinte fictiv într-un serial de televiziune, el nu avea nicio experiență politică atunci când a preluat funcția de președinte al țării.

Povestea de viață a lui Zelenski, transformată în carte de benzi desenate

”Puterea politică: Volodimir Zelenski” poate fi comandată deja pe Amazon.Cartea este disponibilă pe mai multe platforme atât în în format digital, cât şi în format fizic. O parte din veniturile vânzării vor fi donate Crucii Roşii în contextul războiului din Ucraina.

Captură Twitter
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies