Zelenski și-a prevăzut soarta acum 18 ani? Ce glume făcea pe când era actor de comedie, iar Putin se afla în public

Zelenski și-a prevăzut soarta acum 18 ani? Ce glume făcea pe când era actor de comedie, iar Putin se afla în public
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 01 Martie 2022
Data actualizare: 15 Mai 2022
Înainte de a deveni președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski avea o popularitate foarte mare în calitate de comediant. La unele dintre spectacolele sale a participat chiar Vladimir Putin. Unii internauți consideră că o glumă, făcută de Zelenski în 2001, cu referire la președintele rus, se apropie de realitate, având în vedere invazia rusă în Ucraina. 

În video-ul de mai jos, actorii aflați pe scenă se prefac că ar fi pe o insulă pustie și fiecare (în funcție de naționalitate) îi cere președintentelui ajutorul: 

„Așteptați, așteptați! Eu acum mă adresez omului de care depinde soarta mea și nu doar a mea, ci a întregii Ucraine.

- Vladimir Vladimirovich, luați-mă, vă rog, măcar pentru datorii!”, spune personajul jucat de Volodimir Zelenski. 

Într-un alt video, de acum doi ani, Vladimir Putin răspunde la întrebarea unei jurnaliste: „De ce nu l-ați felicitat pe Volodimir Zelenski atunci când a câștigat alegerile prezidențiale în Ucraina?”.

Liderul rus dă de înțeles că îl subestimează pe Zelenski și îl ironizează prin declarația sa ( de la min.1.00)

 
„Eu nu îl cunosc pe acest om. Sper că într-o bună zi vom face cunoștință. Se pare însă că este un bun specialist în domeniul lui de activitate, este un actor foarte bun. Eu vorbesc serios, iar voi râdeți (către public)Dar una este să joci un personaj, iar alta e să fii cineva, punctează Putin, iar susținătorii săi îl aplaudă. Ca să joci ai nevoie de talent, mai exact de talentul de a te deghiza (transforma). Dar pentru a te ocupa de sarcinile de stat ai nevoie de alte abilități, trebuie să ai experiență, cunoștințe, trebuie să vezi problemele principale și instrumentele care să ajute la soluționarea lor, să poți să aduni oameni pricepuți în jurul tău într-o echipă. Să explici în fața a milioane de oameni motivul deciziilor pe care le iei..., este o parte din răspunsul lui Vladimir Putin. 

Sursă foto: Getty Images, captura video YouTube
Vezi și: 

 

 VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!