„Incident de securitate” la Pentagon. O găină a fost prinsă în timp ce încerca să intre în sediu

Incident de securitate la Pentagon. O găină a fost prinsă în timp ce încerca să intre în sediu
Citeste mai mult despre: gaina, pentagon, spion,
Data publicarii: 02 Februarie 2022
Data actualizare: 02 Februarie 2022
Reprezentanții Pentagonului au semnalat la începutul acestei săptămâni "un incident major de securitate". Motivul? Deși poate părea o glumă, întâmplarea e cât se poate de reală. 

O găină a fost prinsă în timp ce „dădea târcoale în jurul zonei securizate a Pentagonului”, una dintre cele mai protejate clădiri din lume, menționează ziarul Military Times.

Pasărea a fost salvată la scurt timp de o asociație care se ocupă cu protecția animalelor din Statele Unite, Animal Welfare League din Arlington, mai exact.

Echipa sosită la fața locului a preluat găina și a pus-o într-o cușcă specială pentru animale. „Sgt. Ballena a adus-o în siguranță la adăpost unde va rămâne până când îi vom găsi o casă nouă!”, a menționat pe Facebook această organizație.

Citește și: Reacția MAI după accidentul de pe E85, soldat cu 7 morți: „Vă rugăm insistent!”

Oare ea pur şi simplu s-a rătăcit, încercând să traverseze strada ? Sau este o spioană în misiune să fure secrete de stat? Deocamdată nu vrea să spună nimic”, a scris în glumă Military Times, mai notează AFP.

Foarte devreme în această dimineață, această pasăre a fost prins furișându-se prin zona de securitate de la Pentagon (nu glumim) și ofițerii noștri au fost chemați să vină să o ia. Acum avem nevoie de un nume pentru ea – sugestiile sunt binevenite!”, a scris Animal Welfare League din Arlington pe rețelele de socializare.

Postarea care s-a viralizat rapid a scos la iveală și o serie de comentarii nostime, internauții botezând-o pe găină cu numele Ethelei Rosenberg, celebra spioană americană executată în anii '50. 

Pentagonul, sediul central al Departamentului Apărării al Statelor Unite ale Americii, este cea mai mare clădire administrativă din lume, fiind de două ori mai mare decât Merchandise Mart din Chicago. Pentagonul este un oraș în sine. Clădirea găzduiește aproximativ 23.000 de angajați, cadre militare și civili. Toți aceștia contribuie la planificarea și la execuția planurilor de apărare a SUA.

Vezi și:
Las Fierbinți revine cu un nou sezon din 9 februarie, la PRO TV
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies