Actorii din Las Fierbinți - 3 spectacole sold out la Londra. Au fost ovaționați de 3000 de oameni

Actorii din Las Fierbinți - 3 spectacole sold out la Londra. Au fost ovaționați de 3000 de oameni
Autor: Redactia
Data publicarii: 04 Decembrie 2019
Data actualizare: 05 Decembrie 2019
Mihai Bobonete, Costi Diță, Mihai Rait și Adrian Văncică au făcut trei show-uri de zile mari pentru românii din Londra, în celebra sală de spectacole O 2 Arena și la Comedy Store.

Deși inițial era vorba să facă un singur spectacol, biletele s-au vândut în timp record, așa că băieții s-au mobilizat rapid și au mai organizat încă două show-uri, organizate de EnJoy Events.. Și de data asta biletele s-au vândut ca apa caldă.

Costi Diță a vorbit pentru protv.ro despre experiența de a susține trei spectacole în fața a 3000 de oameni.

“Am fost primiți foarte bine, sunt foarte mulți români aici. Și în Spania a fost la fel, aveam senzația că sunt în România. Coboram la cafea și vorbeam în română cu oamenii care treceau pe stradă. Plec cu bateriile încărcate pentru o perioadă grea care urmează. Am avut trei show-uri, foarte mulți oameni au venit la spectacole și a fost wow! Nu am cuvinte. M-am blocat pe scenă, ei aplaudau și mie nu îmi venea să cred. Tot îmi spuneam: “Băi, nu pot să cred că sunteți în halul ăsta!” La modul ăla de frumos”, a povestit Costi Diță pentru protv.ro.

Actorul din Las Fierbinți a fost impresionat de publicul de pe O 2 Arena. 

“Sala e impresionantă -  faci la O 2 Arena din Londra. Nu îți vine să crezi. Sala arată într-un mare fel, intra 2600-2700 de oameni… de la scenă, până la lumini, sunet, nah,  O 2 Arena. Băi, nu cred că avem spectacol aici”, spune Costi Diță. 

“M-a impresionat numărul mare de oameni care au venit să ne vadă. Noi plecasem cu gândul să facem un spectacol și în secunda 2 spectacolul s-a vândut și Bobo a venit cu varianta să mai facem încă două. Și cred că am fi putut să mai stăm să mai facem încă două. Când am ajuns acolo am avut senzația că mă văd cu cineva care îmi e drag”, spune Costi Diță.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!