Actrița Olimpia Melinte, mesaj de suflet pentru români de Sărbători

Actrița Olimpia Melinte, mesaj de suflet pentru români de Sărbători
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 14 Decembrie 2020
Data actualizare: 14 Decembrie 2020
Olimpia Melinte a primit cel mai frumos cadou de la viață în aceste vremuri, după cum chiar ea însăși a mărturisit recent. Îndrăgita actriță din serialul “Vlad” va deveni mămică pentru a doua oară și spune că sărbătorile de anul acesta vor fi cu atât mai speciale. 

Frumoasa actriță este mama unui băiețel în vârstă de șase ani, pe nume Sasha. “Anul ăsta va fi ceva mai special pentru că vom fi aproape patru. Va fi mult mai mare burtica, va fi bebelușul mult mai vizibil și cumva mult mai prezent. E primul Crăciun în care sunt însărcinată și este și Sasha în viața mea”, ne-a declarat Olimpia cu zâmbetul pe buze. 

Actrița, în vârstă de 34 de ani, spune că anul care tocmai se încheie a învățat-o să fie mai răbdătoare și să se bucure mai mult de lucrurile care contează cu adevărat. “Anul ăsta am învățat că uneori trebuie să lași de la tine foarte mult. Trebuie să nu mai ai așa mari așteptări... Și am învățat să mă bucur de lucrurile alea simple, pe care poate până acum nu le vedeam pentru că mă gândeam la altele”, a mai spus interpreta Elizei din serialul “Vlad”.

De la noul an nu cere multe! Actrița își dorește sănătate pentru toți cei dragi și bineînțeles pentru cel mai nou membru al familiei. “Vreau să nasc un bebe super sănătos și aș vrea foarte mult să pot călători la anul. N-am crezut niciodată că o să visez la lucruri atât de mici. Acum se împlinește un an de când am ieșit ultima oară din țară”, ne-a mărturisit actrița. 

Olimpia Melinte are și un mesaj de suflet pentru toți românii. “Să zâmbească, să se bucure de familie. Cred că este un moment perfect să stăm alături de cei dragi, să rămânem sănătoși, să avem încredere unii în alții și să nu așteptăm doar daruri fizice, ci daruri de lumină, speranță, bucurie și emoții frumoase. Asta vă doresc!”, a conchis viitoarea mămică. 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies