Adelina Pestrițu și cele 3 întrebări pe care i le-ar fi pus lui Kim Kardashian

Adelina Pestrițu și cele 3 întrebări pe care i le-ar fi pus lui Kim Kardashian
Adelina Pestrițu a fost votată Best Romanian Pop Culture Influencer. FOTO: PRO TV
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 21 Noiembrie 2019
Data actualizare: 21 Noiembrie 2019
Adelina Pestrițu se hrănește încă din plin cu succesul din America. Vedeta și-a invitat prietenii și colaboratorii la un cockatil pentru a sărbători premiul câștigat peste Ocean, dar și pentru a le mulțumi celor care au votat-o.

Adelina Pestrițu trăiește pe un norișor pufos în acest moment și nimic nu o poate coborî de acolo. Votată cel mai popular influencer din România și premiată în cadrul galei E! People’s Choice Awards din Santa Monica (California), românca spune că a trăit un moment de mândrie maximă atunci când numele ei și al țării sale s-au auzit pe covorul roșu în SUA.

„Asta a fost cea mai mare mândrie a mea. Faptul că am putut să duc România pe buzele presei internaționale este cea mai mare satisfacție”, a spus Adelina Pestrițu, care mărturisește că premiul de peste Ocean este cea mai mare realizare profesională de până cum.

„Nu e nicio mască, e o trăirea pură, pe care vreau s-o împart cu voi, pentru că voi m-ați trimis acolo și m-ați susținut. Cei din presă, cei care mă urmăresc, familia mea, toți ați făcut o gașcă foarte mare și ați spus că România trebuie să fie reprezentată de fata asta”, ne-a spus Adelina Pestrițu miercuri seară, când și-a scos în oraș prietenii și colaboratorii, pentru a le mulțumi pentru susținere.

Adelina Pestrițu și cele 3 momente pline de emoție la gala E!

Gala de peste Ocean, unde au fost premiate vedete din toată lumea strict pe baza pe voturilor publicului, a fost un eveniment la care Adelina visa să ajungă. Pentru ea, 3 au fost momentele de maximă încărcătură emoțională: defilarea pe covorul roșu, ședința foto de la panou, când toate blițurile declanșau necontenit, și momentul în care a reușit să se fotografieze alături de Kim Kardashian.


FOTO: Instagram Adelina Pestrițu

Adelina a dezvăluit că n-a putut schimba decât câteva amabilități cu vedeta de peste Ocean, dar dacă ar fi avut mai mult timp la dispoziție i-ar fi adresat lui Kim Kardashian vreo 3 întrebări.

„Probabil că nici acum nu aș fi plecat de la masa ei. Aș fi ținut-o foarte mult să-mi povestească cât de greu a fost drumul ei spre succes, prin câte suferințe a trecut. Pentru că pe mine mă interesează și latura asta. Oamenii trebuie să știe că nu e doar lapte și miere, că e foarte multă muncă în spatele unei poze perfecte sau în spatele unei filmări, pe care unii oameni le mai judecă din când în când. Aș fi întrebat-o dacă e fericită și dacă și-ar dori să aibă măcar o oră în care să meargă pe stradă să n-o recunoască nimeni”, ne-a spus Adelina Pestrițu.


Adelina Pestrițu, în costum M. Marquise făcut la comandă și cu pantofi Alexandre Vauthier

Cine e Adelina Pestrițu dincolo de Instagram

În comparație cu ea, soțul Adelinei este o prezență extrem de discretă. Virgil Șteblea a refuzat să ne acorde un interviu, precizând că preferă să rămână anonimul din spate succesului soției. Pentru că da, Virgil Șteblea nu e chiar străin de succesul Adelinei, el fiind cel care îi face multe dintre fotografiile și filmulețele pe care ea le postează în mediul online.

Tocmai pentru că e un star în social media, am provocat-o pe Adelina Pestrițu să răspundă la o întrebare mai puțin comodă: Dacă un om care nu te cunoaște te-ar întreba: Adelina Pestrițu, cine ești tu dincolo de Instagram?, ce i-ai răspunde?

N-a stat pe gânduri și ne-a răspuns într-un fel care ne-a inspirat să lansăm următoarea provocare pentru cea mai influentă vedetă din România:

Mi-ar plăcea foarte mult să-l iau cu mine pe acel om să trăiască cu mine 24 de ore, ca să aibă ocazia să mă cunoască el. Nu vreau să vorbesc eu despre mine și despre cât de minunată sunt eu. Nu prea îmi place să mă laud. Mi-ar plăcea să demonstrez că sunt un om normal și, chiar dacă am parte de asemenea reușite, să mă păstrez naturală toată viața mea, autentică și așa cum am plecat eu din Câmpulung Muscel.”

Vezi și VIDEO: Adelina Pestrițu și experiența ei din America
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!