Alex Dima și Cosmina Păsărin, invitați la Wine Trips România - sezonul 2, doar pe protvplus.ro și VOYO

Alex Dima și Cosmina Păsărin, invitați la Wine Trips România - sezonul 2, doar pe protvplus.ro și VOYO
Citeste mai mult despre: wine trips romania, sezonul 2,
Data publicarii: 15 Noiembrie 2021
Data actualizare: 16 Noiembrie 2021
Sezonul 2 al emisiunii Wine Trips România va fi lansat pe data de 18 noiembrie pe protvplus.ro și VOYO

Show-ul, o coproducție protvplus.ro și Buzz Events, are drept scop promovarea turismului oenologic prin prezentarea cramelor, podgoriilor și a vinurilor din toate regiunile viticole ale României.

Gazda show-ului este cunoscutul somelier Sergiu Nedelea, ce ne va purta pe drumul vinului, din Muntenia până în Moldova, Oltenia și Transilvania, alături de invitați speciali precum: Alex Dima, Augustin Viziru, Cosmina Păsărin, Florin Busuioc (Busu), Cătălin Neamțu, Alex Bogdan, Raluka, Carmen Tănase și Mircea Radu.

În cel de-al doilea sezon, sunt prezentate nouă crame renumite: Crama Corcova, Crama La Salina, Crama Velvet, Crama Hermeziu, Crama Beciul Domnesc, Crama Cotnari, Domeniile Sâmburești, Crama Vinarte și Crama Jidvei.

La această experiență ne-au fost alături Volkswagen prin Porsche București Vest 1 (transportator oficial) și eMAG (sponsor oficial). 

Mai mult decât orice altă băutură din lume, vinul ne aduce mai aproape de natură. Caracterul climei, ondulațiile terenului și chiar conținutul solului au un impact semnificativ asupra gustului, aromei și structurii unui vin.

Nimic nu ne va aduce mai aproape de această interacțiune decât călătoria într-o regiune viticolă în timpul sezonului recoltei. Din acest motiv, sezonul 2 din Wine Trips România se va focusa asupra recoltei, procesului de recoltare și de vinificație.  

 

Wine Trips România este o agenție care se ocupă de promovarea turismului viticol național prin organizarea excursiilor la crame. Wine Trips Romania personalizează vacanțe de vin în toate regiunile vitivinicole din tara. Câteva dintre facilitățile pe care le pun la dispoziție clienților includ: tur de cramă, plimbări cu bicicleta prin vie, degustare de vin, picnic tradițional românesc în podgorie, spectacole culinare, brunch în vie cu muzică live, concursuri de degustat vinul, posibilitatea de a crea propriul vin etc. 

Împreună cu Buzz Events, se ocupă și de organizarea evenimentelor la crame: teambuilding-uri, lansări de produs, evenimente corporate, evenimente speciale, concerte, festivaluri, etc. Ofertele sunt personalizate în funcție de buget și nevoile clientului astfel încât rezultatul să fie unul memorabil. 
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies