Am stat de vorbă cu Adina Buzatu despre cum percepe izolarea și ce activități desfășoară cât stă acasă

Am stat de vorbă cu Adina Buzatu despre cum percepe izolarea și ce activități desfășoară cât stă acasă
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 25 Martie 2020
Data actualizare: 25 Martie 2020
Adina Buzatu, la fel ca noi toți ceilalți, a ales să-și suspende activitatea și să se izoleze alături de fiica ei Sara, la domiciliu. 

În această perioadă de tranziție vedetele fac apel către toți românii să rămână în case, alături de familie, și să aibă în grijă bătrânii apropiați care sunt mult mai expuși virusului Covid-19.

Am stat de vorbă cu Adina Buzatu despre cum percepe izolarea și ce activități desfășoară pe perioada restricției impusă de autorități. 

"Zilele astea stau acasă, cu excepția momentelor în care am ceva de cumpărat și evit complet să mă întâlnesc cu lumea. Până acum am ieșit doar să fac sport, singură, în aer liber. Simt nevoia de mișcare în fiecare zi.

Citesc foarte mult, m-am apucat de niște cărți pe care de mult voiam să le citesc. 

Sunt la domiciliu cu Sara, iar asta mă bucură foarte tare. Încercăm în primul rând să vedem partea plină a paharului, am zis că poate ne-a dat Dumnezeu un moment de liniște, de odihnă, de resetare. 

Mai mult decât atât, am reușit împreună să petrecem mai mult timp decât în ultimii... mulți ani, având în vedere că fiica mea de 4 ani este plecată la studii în Elveția.

Nu ne panicăm, nu ne speriem, cu ajutorul lui Dumnezeu le vom depăși pe toate. Este o situație foarte serioasă și ține de noi să respectăm regulile, să stăm în casă și să ne protejăm pe noi, și mai ales pe cei din jur. 

De exemplu, eu nu mă văd cu mama. Îi trimitem absolut tot la ușă, afară, ea dezinfectează cutia și ia în casă ce are nevoie. Vorbim mult mai des la telefon pentru că sunt sigură că nici ei nu-i este ușor.

Trebuie să ne menținem veseli și să vedem partea pozitivă în orice."

In fiecare zi, câte o vedetă din România ne va povesti picanterii din propria casă! 

#staiacasa #protv #AdinaBuzatu

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!