Edward Sanda despre muzică, sfaturi și izolare: "Îmi e dor de o viață normală"

Edward Sanda despre muzică, sfaturi și izolare:  Îmi e dor de o viață normală
Autor: Mihai Burlacu
Data: 30 Martie 2020
Ai lansat de curând un remake al piesei „Să nu-mi iei niciodată dragostea!” a celor de la Holograf. De ce această piesă?

Trupa Holograf este una dintre preferatele mele, pe care o ascult cu mare plăcere, oricând. Pot spune că mi-a marcat copilăria și, în același timp, atunci când obișnuiam să merg fie la festivaluri de muzică, fie la alte concursuri, cântam piesele lor. Acum, mai mult ca niciodată, cred că avem nevoie să primim și să oferim iubire. Așa că am ales o piesă de suflet, pe care vreau să ne-o dedic nouă, tuturor. O consider una dintre cele mai romantice melodii românești din toate timpurile, cu care mă identific foarte mult. Sper să bucure cât mai mulți oameni versiunea mea.

Ce faci în această perioadă? Cum îți petreci timpul?

Profit de această perioadă pentru a  petrece mai mult timp cu familia mea acasă. Lucrez la piese noi,  compun pentru un EP pe care îl voi lansa la începutul verii, fac sport, mă uit la filme și încerc sa îmi păstrez optimismul. Încerc să mă țin de un program stabilit de mine, care să mă ferească de plictiseală. Vorbesc cu prietenii, colegii și fanii, dar în majoritatea timpului lucrez.  Visez la ziua în care să ne revedem cu bine, sănătoși, cât mai curând, pentru că, cel mai mult, în aceste zile îmi lipsesc oamenii, concertele, energia celor pe care îi întâlneam zi de zi. Îmi e dor de o viață normală, liberă și liniștită

Ce îi sfătuiești pe oameni să facă în această perioadă?

Îi sfătuiesc să facă tot ceea ce le place, ce-i inspiră, activități de care nu au avut timp până acum,, să învețe lucruri noi, să facă sport, să comunice online și să asculte multă muzică bună, acasă. Sunt foarte multe lucruri pe care le putem face în această perioadă, lucruri de care poate, altădată, nu am avut timp. 

Pregătești și alte piese?

Urmează să lansez o piesă nouă în aprilie, care se numește „Univers" , iar pentru la vară, așa cum spuneam mai devreme, pregătesc primul meu EP, care va conține 5 piese, păstrând cumva stilul meu pop, dar cu influență trap.

FULLSCREEN
Am stat de vorbă cu Edward Sanda despre muzica, sfaturi si izolare: "Îmi e dor de o viață normală"
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies