Roxen, despre cum este să fii izolat la domiciliu. "Mănânc mult, bineînteles"

Roxen, despre cum este să fii izolat la domiciliu.  Mănânc mult, bineînteles
Citeste mai mult despre: Cum percepe izolarea, nefacembine, Roxen,
Autor: Mihai Burlacu
Data: 27 Martie 2020
Din seria "Ce fac vedetele în izolare", astăzi am stat de vorbă cu Roxen, care după un amplu program pentru pregătirea show-ului de la Rotterdam, unde urma să reprezinte România la Eurovision 2020, artista și-a suspendat orice activitate și a rămas în autoizolare.

S-a anunțat de mai bine de o săptămână că ediția de anul acesta a concursului internațional Eurovision Song Contest 2020 a fost anulată, iar Roxen, la fel ca noi toți ceilalți, a decis să rămână acasă în această perioadă deloc favorabilă artiștilor. 

Artista vede partea plină a paharului, și ne-a relatat că nu este chiar atât de rău să stai în casă, spunând că avea nevoie de o pauză de la programul încărcat pe care îl avea în urmă cu câteva săptămâni.  

“Familia mea este la Cluj, însă mama a venit la București să stea cu mine în perioada asta. Ador mâncarea făcută de ea, așa că îmi gătește mult, iar eu mănânc mult, bineînțeles. :) De asemenea, pentru că am avut programul plin până acum puțin timp, acum mă recuperez, dorm, citesc, meditez și am început să colorez.

Mi-am comandat câteva cărți de colorat manga și îmi dau seama în fiecare zi cât de mult îmi place activitatea asta, mă relaxează, mă inspiră. Totodată, chiar dacă stau numai în casă, încerc să nu mă deconectez de la tot ce se întâmplă, mă informez zilnic, sunt la curent cu știrile, dar sunt atentă și la cariera mea.

Profit de timpul asta și încerc să compun cât mai mult, să scriu, să-mi găsesc inspirația în cărțile pe care le citesc și în lucrurile pe care le fac zi de zi. Până la urmă, nu e chiar atât de rău să stăm în casă, mai ales dacă asta înseamnă să ne protejăm pe noi și să avem astfel grijă și de cei din jurul nostru." a declarat Roxen. 

#nefacembine
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies