Ancheta realizată de Alex Dima în cadrul emisiunii "România, te iubesc!" a fost lider de audiență

Ancheta realizată de Alex Dima în cadrul emisiunii  România, te iubesc!  a fost lider de audiență
Citeste mai mult despre: Romania te iubesc, Alex Dima,
Data publicarii: 19 Aprilie 2021
Data actualizare: 19 Aprilie 2021
„Agricultură pe uscat” – ancheta lui Alex Dima în care ne-a arătat cum mii de fermieri au pierdut tot din cauza lipsei sistemului de irigații, iar cei care ar trebui să le ofere ajutor sunt numiți politic și controlează firme care ar trebui să-i susțină, a fost aseară lider de audiență.

Emisiunea "România, te iubesc!" a înregistrat 6.8 puncte de rating și 19.6% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4.8 puncte de rating și 13.8% share. 

La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 17:59 – 18:58, PRO TV a condus cu 6.0 puncte de audiență și 20.3% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul doi a înregistrat 3.1 puncte de rating și 10.5% share. La nivel național, peste 1.1 milioane de telespectatori au urmărit emisiunea.

Marți, în podcastul România, știi bine, Cristian Leonte și Alex Dima vor dezbate subiectul pe pagina ȘtirileProTV, de la ora 11:00. Duminică, de la 18:00, urmează ancheta lui Cosmin Savu: „Gruparea criminală – brand de capitală”, o investigație în formă continuată, la România, te iubesc!.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies