Andi Moisescu, despre viața de dinainte de pandemie: „Nu-mi lipsesc drumurile de la o destinație la alta”

Andi Moisescu, despre viața de dinainte de pandemie: bdquo;Nu-mi lipsesc drumurile de la o destinație la alta
Andi Moisescu e în fiecare zi de vineri, la PRO TV, cu „Românii au talent”. FOTO: PRO TV
Autor: Dan L. Brumar
Data: 08 Mai 2020
Vrea să se întoarcă la normalitate, dar parcă unele lucruri le-ar vrea dispărute odată cu noul coronavirus. Andi Moisescu dezvăluie ce lucruri de dinainte de pandemie nu-i lipsesc.

Andi Moisescu și-a petrecut izolarea la domiciliu în online, unde a creat conținut pentru vlogul său și pentru emisiunea Apropo TV. Muncile casnice au căzut în sarcina soției lui, cum se întâmpla și înainte de pandemie.

Citește și

Nu prea am mai avut ocazia să mă remarc de foarte mult timp la capitolul ăsta. Doar accidental mai prind ocazia. De regulă, când ajung eu acasă, e deja lună, cum se spune. Deci, cel mult pot să constat, să laud autorii și să mă bucur”, a dezvăluit Andi. 

Deși recunoaște că rar pune mâna să ajute în casă, nici nu duce dorul acestei activități. Cum, de altfel, nu-i lipsesc multe lucruri din viața de dinainte de această criză medicală fără precedent.

Nu-mi lipsesc deloc aglomerația și traficul infernal. Să reușesc să trec printr-o intersecție nesamoforizată, fără să îmbătrânesc e o desfătare. Nu-mi lipsesc drumurile de la o destinație la alta, care abia acum realizez cât mi-au mâncat din viață. Nu-mi lipsește nici aerul ăla atât de bine încărcat de gaze de eșapament. Și cam atât. Toate celelalte îmi lipsesc. Și-mi lipsesc cu mult mai mult decât mă bucur de cele care nu-mi lipsesc. Deci, abia aștept să ne întoarcem la normalitate”, mai spune juratul emisiunii Românii au talent

Citește și: Ce face Olivia Steer în izolare: „Mintea nu-mi mai hoinărește și nu mai macină gânduri negative


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andi Moisescu (@andimoisescu) on


Nu are nicio idee ce va face mai întâi, când se vor ridica restricțiile de circulație, dar i-ar plăcea să le combine pe toate.

Mi-ar plăcea să reușesc să le combin pe toate odată. Prieteni, sport, muzică, natură, călătorie. Asta-i tema mea de-acum și până în sfânta zi a revenirii la normalitate”, mai spune Andi Moisescu.

Fotografii: PRO TV/@andimoisescu

Vezi și VIDEO: Facem Level – episodul 1: Vloggerul Max, trucuri și strategii pentru jucătorii de Fortnite

FULLSCREEN
Andi Moisescu, despre viața de dinainte de pandemie: „Nu-mi lipsesc drumurile de la o destinație la alta”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies