Andreea Esca, despre grila de toamnă PRO TV. Care este show-ul ei preferat și ce mesaj are pentru telespectatori

Citeste mai mult despre: Andreea Esca, ProTV,
Data publicarii: 26 August 2022
Data actualizare: 26 August 2022
Prezentatoarea Știrilor PRO TV, Andreea Esca, ne-a acordat un scurt interviu și ne-a dezvăluit care este show-ul ei preferat din grila de toamnă a postului. Iată ce mesaj are pentru telespectatori!

Dintre toate show-urile care vor începe în această toamnă, Andreea Esca preferă Vocea României și Las Fierbinți, după cum ne-a mărturisit chiar ea într-un interviu exclusiv.

„Mi-a părut bine azi la Press Day pentru că m-am văzut cu toți colegii mei. Ne-am simțit bine, am comentat, am râs, ca la școală când stai în banca din spate.

Vocea României este show-ul meu preferat și, bineînțeles, Las Fierbinți, care este mai mult decât un show”,  ne-a declarat Andreea Esca, în exclusivitate, la evenimentul Press Day.

Întrebată la ce show și-ar dori să participe, Andreea Esca a răspuns: „La Vocea României, dar poate ajutor de juriu pentru că nu aș vrea chiar pe scenă, deși am cântat la Ateneul Român pe scenă. Chiar vorbeam într-o zi cu Andra, că a fost ziua ei de curând și i-am cântat „La mulți ani” la telefon și mi-a zis că se vede că am cântat la Ateneu”, a mai spus Andreea Esca.

Cunoscuta prezentatoare de știri laudă grila de toamnă și le recomandă celor de acasă, pe care îi consideră parte din marea familie PRO TV, să nu rateze nicio secvență din show-uri sau seriale. Iată ce mesaj are pentru telespectatori:

„Ar trebui să urmărească grila PRO TV  pentru că este foarte bună. Sunt spectacole, sper, pe gustul lor și pentru că ei fac parte din familia noastră n-au cum să nu vină acasă, seara, orice ar fi”, ne-a mai dezvăluit Andreea Esca.

VEZI INTERVIUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies