Andreea Esca, primul interviu despre starea ei de sănătate: „Veți descoperi omul de dincolo de ecran”

Andreea Esca, primul interviu despre starea ei de sănătate: bdquo;Veți descoperi omul de dincolo de ecran
Citeste mai mult despre: Andreea Esca, Cosmin Stan,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 20 Iulie 2020
Luni, de la ora 19:00, la Știrile PRO TV, într-un interviu acordat lui Cosmin Stan, Andreea Esca răspunde întrebărilor pe care toată lumea le-a pus în ultimele zile.

„Vom descoperi că un om căruia cei mulți îi pretindeau perfecțiunea este de fapt doar un om cu vulnerabilități și suferințe”, spune Cosmin Stan despre interviul pe care telespectatorii îl pot urmări în această seară.

Andreea Esca lămurește care este starea ei de sănătate, dar și de ce a ales să nu facă o declarație publică până acum: „Fiecare om cred că are limitele lui și vreau să le mulțumesc acelora care m-au privit ca pe un om. (...) Nu e niciun mister, nu e niciun secret, nu e nicio rușine. Doar că nu mă simțeam în stare să fac acest lucru și nu mi se părea normal ca eu să dau declarații”.

Despre primul interviu al Andreei Esca după o perioadă grea din viața ei, Cosmin Stan spune că va lămuri toate întrebările care au planat în jurul acesteia în tot acest timp. „Un interviu în care vom descoperi, cu surprindere, că un om căruia cei mulți îi pretindeau perfecțiunea este de fapt doar un om cu vulnerabilități și suferințe. O veți vedea pe Andreea Esca așa cum n-ați mai văzut-o și veți descoperi omul de dincolo de ecran dispus ca de această dată să fie știrea, nu să prezinte știrea, și să ofere tuturor răspunsuri”.

Interviul integral îl puteți urmări luni, 20 iulie, de la ora 19:00, la Știrile PRO TV

FULLSCREEN
Andreea Esca, primul interviu despre starea ei de sănătate. Luni, de la ora 19.00, la Știrile PRO TV
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies