Andreea Esca se întoarce: interviu exclusiv la ȘTIRILE PRO TV de la ora 19.00

Andreea Esca se întoarce: interviu exclusiv la ȘTIRILE PRO TV de la ora 19.00
Citeste mai mult despre: Andreea Esca, Stirile Pro TV,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 20 Iulie 2020
În ultimele săptămâni, presa din țara noastră a notat că Andreea Esca ar avea coronavirus, informație care nu a fost confirmată de nimeni. Până astăzi!

În exclusivitate, la ȘTIRILE PRO TV de la ora 19.00, Andreea Esca oferă primul interviu după ce internetul a fost luat cu asalt de informații despre starea ei de sănătate.

„Fiecare om are o limită a lucrurilor pe care le poate duce. Eu atât am putut să duc. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot, sunt un om”, spune Andreea Esca.

„Ai fost sau nu ai fost bolnavă de COVID-19?” este una dintre întrebările pe care i le-a pus Cosmin Stan, iar la ora 19.00, la ȘTIRILE PRO TV, Andreea Esca va oferi un răspuns direct!

„Nu e niciun mister, nu e niciun secret. Sunt un om extrem de extrovertit, știe toată lumea. Doar că nu mi se părea normal ca eu să dau declarații într-un moment în care eram foarte panicată”, mai spune Andreea Esca.

Toate întrebările, toate răspunsurile! Andreea Esca se întoarce! Interviu exclusiv, astăzi, la ȘTIRILE PRO TV de la ora 19.00!
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies