Anglia – Danemarca este cea de-a doua semifinală de la EURO 2020! PRO TV, lider de audiență cu meciurile de fotbal

Anglia ndash; Danemarca este cea de-a doua semifinală de la EURO 2020! PRO TV, lider de audiență cu meciurile de fotbal
Citeste mai mult despre: Euro 2020, Anglia, Danemarca, semifinale,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 04 Iulie 2021
Data actualizare: 04 Iulie 2021
Aseară a început ultimul asalt către semifinalele EURO 2020. Cehia, Danemarca, Ucraina și Anglia aveau un singur gând: să obțină unul dintre ultimele două locuri în următoarea etapă a competiției. Într-o seară cu șapte goluri, în care nu am mai avut parte nici de prelungiri, nici de penalty-uri, s-a demonstrat încă o dată că acolo unde este dorință, nimic nu poate sta în calea succesului. 

De la ora 19:00, Cehia și Danemarca s-au întâlnit pe stadionul Olimpic din Baku. Cele două echipe au pornit tare meciul, iar danezii au deschis scorul rapid prin Delaney în minutul 5. Înainte de pauză s-a mai marcat o dată, Dolberg, în minutul 42, ducând scorul la 2-0. Imediat după revenirea de la cabine, cehii au dat semne de revenire prin golul lui Schick din minutul 49, însă nu a fost suficient. Cu 2-1, danezii continuă traseul spectaculos de la EURO, început cu două înfrângeri, și ajung în semifinale. 

Ultimul meci din sferturi a început la ora 22:00 și le-a pus față în față pe Ucraina și Anglia, într-un meci în care emoțiile cu privire la echipa calificată nu prea au existat niciun moment. Englezii au continuat jocul bun demonstrat până în această etapă și au marcat gol după gol: Kane a deschis scorul în minutul 4 și a reușit dubla în minutul 50, Maguire a marcat în minutul 46, iar Henderson a închis tabela în minutul 63. Un neverosimil 4-0 pentru Anglia care se califică fără probleme în semifinale și care rămâne fără gol primit în competiție. 

Victoria danezilor în fața cehilor a fost lider de audiență în intervalul 19:00 – 20:56. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 6.7 puncte de rating și 30.0% cotă de piață, mai mult decât dublu față de locul 2 care avea doar 3.2 puncte de audiență și 14.0% share. În același interval, la nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a înregistrat 5.6 puncte de audiență și 29.3% share, în timp ce locul 2 avea 3.3 puncte de audiență și 17.4% share. 

Victoria categorică a Angliei în fața Ucrainei a fost, de asemenea, lider de audiență! Disputa a înregistrat 8.4 puncte de rating și 25.6% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD față de televiziunea de pe poziția secundă care avea 7.6 puncte de rating și 23.0% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 22:01 – 23:50, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 7.7 puncte de audiență și 28.3% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea doar 6.0 puncte de rating și 22.1% share.

Urmează etapa semifinalelor!

Competiția este tot mai aproape de final. Au mai rămas doar trei meciuri de disputat la EURO 2020 pentru a afla marea câștigătoare, iar toate acestea se vor disputa în Anglia. Marți, de la ora 22:00, începe prima semifinală și este una de foc: Italia versus Spania. Miercuri, tot de la 22:00, englezii îi primesc la ei acasă, pe danezi într-un meci de care pe care. Numele celor două finaliste îl vom cunoaște curând, doar la PRO TV! 

Meciurile fără egal pot fi văzute, în direct, de oriunde ați fi, la PRO TV și pe VOYO!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies