Antreprenorul Daniel Nicolae, invitatul lui Sergiu Biriș în podcastul “Neascultătorii”

Antreprenorul Daniel Nicolae, invitatul lui Sergiu Biriș în podcastul  Neascultătorii
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 20 Mai 2021
Data actualizare: 20 Mai 2021
În cel mai recent episod al podcastului “Neascultătorii”, Sergiu Biriș îl are ca invitat pe antreprenorul Daniel Nicolae, CEO și cofondator al startup-ului Innoship, un startup care inovează în e-commerce și logistică.

Innoship a luat ființă în urmă cu doi ani, are peste 100 de clienți și recent a ridicat o rundă de 550.000 euro de la un fond de venture capital. Pe scurt, Innoship oferă servicii companiilor de retail și le ajută să-și eficientizeze propriile lor contracte de curierat. 

“Îi ajutăm să eficientizeze costurile, să crească calitatea serviciului cumva și până la urmă să decidă care este cel mai bun curier dintre cei pe care îi au”, spune Daniel Nicolae, CEO-ul Innoship.

Nu despre logistică și e-commerce este însă vorba în acest podcast. “Este un episod despre povestea unui antreprenor care a decis să plece dintr-o corporație după mulți ani de zile într-un job călduț și care s-a aruncat cu multă pasiune în antreprenoriat în tehnologie. Și, că în orice poveste de succes… nu i-a ieșit din prima. Și nici din a doua. Dar până la urmă i-a ieșit”, spune Sergiu Biriș. 

"Neascultătorii", podcastul antreprenorilor din tehnologie, este disponibil pe PRO TV Plus!

Mai multe în materialul VIDEO de mai jos

FULLSCREEN
Antreprenorul Daniel Nicolae, invitatul lui Sergiu Biriș în podcastul “Neascultătorii”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies