Aquene prezintă cele mai tari trenduri de pe TikTok, live, pe contul oficial de TikTok al Pro TV Plus

Aquene prezintă cele mai tari trenduri de pe TikTok, live, pe contul oficial de TikTok al Pro TV Plus
Data: 30 Iulie 2020
Vineri, 31 iulie, de la ora 15:00, Aquene, gazda emisiunii How to TikTok , va fi live pe contul oficial de TikTok al platformei Pro TV Plus. 

Aquene este pregătită să ne dezvăluie secretele din spatele unui filmuleț reușit și să comenteze cele mai tari trenduri de pe celebra platformă TikTok, dar și trenduri mai puțin reușite.

Timp de o oră, Aquene ne va oferi, live, cele mai picante detalii despre TikTok și va răspunde celor mai interesante întrebări ale utilizatorilor.

Dacă te întrebi cine este Aquene, ei bine, este o tânără ambițioasă care iubește muzica și dansul. Având aceste pasiuni, nu i-a fost foarte greu să înțeleagă “mersul” aplicației TikTok, acum având propria ei emisiune, How to TikTok, pe Pro TV Plus, unde oferă cele mai bune ponturi pentru utilizatorii începători. "Sunt happy, happy că How To TikTok" are atât de mulți fani și pe Pro TV Plus și pe TikTok. Primesc în fiecare zi mesaje cu zeci de întrebări legate de aplicație și asta mă bucură enorm", spune Aquene.

Dacă îți dorești să afli mai multe despre lumea vastă a TikTok-ului, intră pe contul oficial de TikTok al platformei Pro TV Plus, pe 31 iulie, de la ora 15:00, iar Aquene îți va dezvălui tot ce trebuie să știi despre aplicație. 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies