Betty Salam, declarații inedite la Întrebarea Mesei Rotunde. Ce a răspuns la întrebarea ”ce vedetă te atrage?”

Betty Salam, declarații inedite la Întrebarea Mesei Rotunde. Ce a răspuns la întrebarea ce vedetă te atrage?
Citeste mai mult despre: Intrebarea mesei rotunde, betty salam,
Data publicarii: 06 Octombrie 2022
Data actualizare: 06 Octombrie 2022
Invitata lui Marius Manole în show-ul ”Întrebarea Mesei Rotunde” a fost Betty Salam, fiica celebrului cântăreț Florin Salam. 

La ”Întrebarea Mesei Rotunde”, Betty Salam și-a deschis sufletul și a făcut câteva dezvăluiri, unele mai inconfortabile, altele mai picante. După ce le-a povestit telespectatorilor despre un concert pe care l-a susținut de una singură, deși momentul artistic trebuia să se întâmple cu susținerea tatălui ei, frumoasa Betty a vorbit și despre încrederea pe care uneori și-o mai pierde în soțul ei, Cătălin: “Eu când îmi pierd încrederea, e cam complicat. Adică, încerc să nu mai deduc atâtea porcării, și să nu mai am atâtea gelozii. Eu când îmi pierd încrederea, văd fel și fel de … sunt paranoia rău de tot! Și el săracu, nu face nimic, și eu spun:

- Ai făcut!

- N-am făcut femeie nimic …

- Ba da, mă, ai făcut!”

Vedeta a recunoscut că soțul ei îi dă fără probleme și telefonul la control, în caz că Betty are dubii și simte nevoie să sune anumite persoane de gen feminin din lista lui de contacte, pentru a se lămuri singură în diverse situații care este defapt adevărul.   

Însă bomba episodului a apărut tocmai la final, atunci când Betty Salam  a fost întrebată “Care este vedeta care te atrage sexual?” Răspunsul său: “Oana Radu. Și Alexandra Stan, puțin.”

Prezentatorul emisiunii, Marius Manole a rămas șocat de răspunsul franc al tinerei, Marius nefiind la curent cu declarația pe care Betty a făcut-o cu câteva săptămâni în urmă: “Am specificat de 2 ori orientarea mea sexuală (...) Am spus că sunt atât de frumoase femeile, încât nu ai cum să nu-ți placă. Iar dacă sunt de etnie rromă, asta nu înseamnă că nu sunt om. Sunt și eu om și am dreptul să fac ceea ce-mi place și să fiu ceea ce-mi place mie.”

VEDEȚI EMISIUNEA INTEGRALĂ AICIVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies