Bogații planetei, amenințați de un hamster. Povestea rozătoarei devenită milionară - Trending Review 94 cu Daragiu 

Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 19 Noiembrie 2021
Data actualizare: 19 Noiembrie 2021
Ca în fiecare zi de vineri, vloggerul Alex Daragiu aka Alpaca ne aduce cele mai tari subiecte de pe net, care au făcut vâlvă în ultimele zile. 

Dacă este ziua de vineri, este timpul pentru un nou episod Trending Review! Pregătit cu cele mai interesante subiecte și protejat de virusuri și bacterii datorită produselor de la Dettol, vloggerul vorbește despre evenimentele săptămânii care tocmai a trecut. 

Povestea lui Manuel Monteguado, bărbatul care a mințit și a afirmat că s-a aflat timp de 35 de ani în comă, a făcut înconjurul mapamondului, așadar și Alex Daragiu vorbește despre această întâmplare în ediția Trending Review cu numărul 94. 

Manuel Monteagudo a fost confruntat de jurnaliști, după ce aceștia au pus informațiile cap la cap și au realizat că povestea bărbatului nu este una coerentă. Întrebat care este adevărul, Monteagudo le-a povestit că a început totul ca o glumă care a scăpat de sub control. 

Un alt subiect abordat de Alex este cel al celor mai frumoase sculpturi din jurul lumii. Din metal, piatră sau alte aliaje, sculpturile prezentate sunt cu adevărat impresionante. Păstrând registrul, Alex prezintă o serie de curiozități despre celebra sculptură a lui David, realizată de către Michelangelo.

Pentru a afla povestea celui mai bogat hamster de pe planetă și cum reușește să facă tranding cu criptomonede după bunul plac, urmăriți ediția 94 Trending Review, prezentată de vloggerul Alex Daragiu. 

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!