Carla’s Dreams nu are așteptări mari de la 2021: „Un an fără prea multe premise optimiste”

Carla rsquo;s Dreams nu are așteptări mari de la 2021: Un an fără prea multe premise optimiste
Carla’s Dreams, printre favoriții premiilor The Artist Awards 2020
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 24 Decembrie 2020
Data actualizare: 24 Decembrie 2020
Nu e chiar un monument de optimism, dar poate încheia anul cu o droaie de premii la „The Artist Awards”. Solistul de la Carla’s Dreams a făcut, pentru PROTV.RO, o radiografie a anului care se încheie.

Carla’s Dreams încheie anul cu 6 nominalizări la cea de-a doua ediție a The Artist Awards, gala premiilor industriei muzicale românești. Anul trecut, trupa s-a ales cu marele trofeu (Artistul Anului) și, la final de 2020, poate repeta performanța de atunci.

Evenimentul The Artist Awards va fi difuzat de PRO TV pe 28 decembrie, 2020. În cadrul galei vor fi premiați artiștii câștigători ai categoriilor Best New Act, Best DJ/ Electronic/ Dance Act, Best trap act, Best Video, Best Song, Best Collaboration, Best Female, Best Male, Favorite Artist, Beauty Award, Content Creator of the year, Best TikTok și The Artist.

Până atunci, solistul de la Carla’s Dreams dezvăluie cum a trăit el acest an și cum vede 2021.

După un 2020 atipic, ai urcat din nou pe scenă, însă de data aceasta fără publicul numeros cu care sunteți obișnuiți la concerte. Cum ți s-a părut experiența din acest an de la The Artist Awards?

„Exact cum spuneți - atipică (râde). Evident că e altă atmosferă când e și public, dar până la urmă, noi aceiași suntem, așa că a fost ok.”

Cât de dor îți era să fii din nou pe scenă și să cânți în altă parte decât în studio?

„Nu extrem de mult, sincer. Scena ne place, dar nu suntem în esență oameni ai scenei, așa că ne-a fost relativ dor.”

Dacă ai putea să schimbi ceva la 2020, ce ai schimba?

„Ce importanță are? Până la urmă e un exercițiu inutil și speculativ care nu face nimic altceva decât să ne amintească tuturor laturile negative ale acestei perioade.”

Cine crezi că merită premiul „Artistul anului”?

„Nu știu. Sunt o mulțime de criterii de apreciere care duc la rezultate diferite. Sunt destui artiști care ar merita acest premiu, din diverse considerente. Pe mine personal m-au bucurat artiștii tineri/ noi.”

Ce așteptări ai de la 2021?

„Mă aștept să fie un an foarte greu, complicat și fără prea multe premise optimiste.”

Vezi și VIDEO: 


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies