Cât de mare a crescut fiica Adinei Buzatu! S-a transformat într-o femeie extrem de frumoasă la vârsta de 22 de ani

Cât de mare a crescut fiica Adinei Buzatu! S-a transformat într-o femeie extrem de frumoasă la vârsta de 22 de ani
@saradenisee @adinabuzatu - in London, United Kingdom
Citeste mai mult despre: Adina Buzatu, fiica Adinei Buzatu, Sara,
Autor: Mihai Burlacu
Data: 19 Mai 2020
Frumoase, carismatice și mereu cu zâmbetul pe buze, Adina Buzatu și Sara sunt două prezențe bine cunoscute atât de publicul de la Tv, cât și pe rețelele de socializare! Cum arată acum fiica stilistei și ce meserie are?

Dacă te gândești să-ți achiziționezi un costum bărbătesc de calitate, e imposibil să nu-ți vină în minte și numele Adina Buzatu, pentru exact acest lucru i-a adus titlul de business-woman de succes în România! 

La fel de ambițioasă ca mama ei, Sara studiază la Facultatea de Management Hotelier de la Lausanne, Elveția, și extra lucrează remote la o companie tech din Londra, unde coordonează activitatea Departamentului de Marketing. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Denise???? (@saradenisee) on

Are o relație specială cu mama ei încă de mică, merg la evenimente împreună, se sfătuiesc în orice, iar faptul că n-a mai fost nevoită să plece la studii a bucurat-o enorm pe Adina. 

Atât de mult încât s-au apucat și de vlog, și să fim sinceri... Ce-i mai plăcut decât să vezi un stilist la cratiță? 

"În prezent am un proiect de la facultate în derulare, însă abia aștept să mă întorc în Elveția, să-mi iau lucrurile de acolo și să mă văd cu restul colegilor. Am plecat foarte repede și nu am avut timp sa ne spunem nici la revedere. 

Pe viitor mi-ar plăcea să încep un masterat la Londra în antreprenoriat, însă să vedem cum evoluează situația cu virusul. " a spus Sara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Denise???? (@saradenisee) on

Cu mama, cred că suntem cele mai bune prietene și avem o relație foarte bună, ea este persoana căreia îi spun tot, mă sfătuiesc de la cele mai mici chestii până la sfaturi vestimentare sau chestii de viață." a adăugat fiica Adinei Buzatu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Denise???? (@saradenisee) on

Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO