Cătălin Măruță vorbește sincer despre secretele din culisele emisiunii și din familia Măruță

Data publicarii: 23 Octombrie 2020
Data actualizare: 23 Octombrie 2020
Pe 22 octombrie, La Măruță a împlinit 13 ani cu noroc! 
Pentru Pro Tv Plus, Cătălin Măruță a oferit un interviu exclusiv în care a vorbit sincer despre subiecte pe care nu le-a mai abordat niciodată.
 
Despre emisiuni pe care nu le-ar mai face niciodată, despre multe audiențe record, dar și despre audiențe sub nivelul mării, Cătălin Măruță a povestit AICI. 

VEZI FOTOGRAFII SPECIALE ÎN GALERIA FOTO

În plus, în cele două video-uri atașate acestui material, Măruță dezvăluie secrete din culisele emisiunii, dar și din familia Măruță.  Află mai multe despre cum ajungea Măruță în ultimele secunde la propria emisiune, dar și despe cum...nu a ajuns deloc. Despre ediții făcute în ziua când s-au născut David și Eva, dar și despre o emisiune realizată imediat după înmormântarea bunicii sale. Cu umor, Măruță povestește chiar și despre o farsă făcută colegilor, când i-a făcut să creadă că își ia bătaie în direct! Problema a fost că i-a făcut să creadă și pe telespectatori același lucru. Și nu i-a mai convins de contrariu:

“Nimeni nu a crezut că a fost o glumă dintre telespectatori! Câți bani le-ați dat pe pauza să spună că a fost  farsă?! Și acum cred ca mai sunt pe internet video-uri care spun <Măruță își ia bătaie de la un invitat, bine i-a făcut!> Băi, oameni buni, a fost o glumă, o farsă, că nu-s atât de idiot încât să scot un om din sărite, să mă bată în direct și eu să fiu un prost din ăla care să își ia un pumn în față, să stea fără dinți, să zică, aaa, ce bine am făcut că uite, am fost eu tare să îl întreb.”

Povești amuzante, dar și emoționante, Măruță are și din familia sa. Spune sincer, în aceste două interviuri, despre cum l-a "educat" pe el Eva, dar și despre ce o enervează pe Andra cel mai tare la el!

13 ani La Măruță chiar sunt cu noroc! 

FOTO: ARHIVĂ PERSONALĂVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies