Ce a însemnat 2020 pentru actorul Adrian Nartea: „Am învățat că timpul este relativ!”

Ce a însemnat 2020 pentru actorul Adrian Nartea: bdquo;Am învățat că timpul este relativ!
Autor: Alina Popa
Data: 15 Decembrie 2020
Anul 2020 a adus schimbări importante și-n familia îndrăgitului actor Adrian Nartea. Interpretul lui Vlad, din serialul de succes cu același nume, se pregătește să devină tătic în primăvară lui 2021, un an despre care crede că „va fi înțelept”. 

Adrian Nartea și soția sa, Alina, nu s-au hotărât încă unde vor petrecere sărbătorile de iarnă, având în vedere contextul epidemiologic actual. Dacă în anii trecuți, Crăciunul îi prindea fie la părinții actorului, fie la socrii, anul acesta cei doi iau în calcul să petreacă în intimitatea casei lor. 

Citește și

Actorul spune că anul care tocmai se încheie l-a învățat să prețuiască timpul. „A fost așa: ianuarie, februarie, martie, decembrie. Asta a fost! Deci, 2020 te învață că timpul este într-adevăr relativ și trece foarte repede”, ne-a declarat Adi Nartea. 

Cât despre 2021, actorul spune că: „va fi un an înțelept pentru că am învățat multe din 2020 stând acasă. Practic, ne-am reașezat gândurile. Am făcut așa o selecție și am păstrat ce trebuie și am aruncat ce nu trebuie”.

La final, actorul din “Vlad” a avut și un mesaj de suflet pentru români: „La mulți ani și mai multe zâmbete fără măști!”. Adrian Nartea și soția sa vor deveni părinți pentru a doua oară. Alina este însărcinată în șase luni și va aduce pe lume o fetiță în primăvară. Cuplul mai are o fetiță, pe nume Mara, în vârstă de aproape cinci ani.  
 

FULLSCREEN
Ce a însemnat 2020 pentru actorul Adrian Nartea: „Am învățat că timpul este relativ!”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies