Ce mai fac băieții de la Boyz II Men la 24 de ani de la cel mai mare succes al lor

Ce mai fac băieții de la Boyz II Men la 24 de ani de la cel mai mare succes al lor
Boyz II Men continuă să activeze în industria muzicală. FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: Boyz II Men, Nathan Morris, Wanya Morris,
Autor: Dan Brumar
Data: 20 Decembrie 2019
Lansată în 1988 ca un cvartet de interpreți R&B, Boyz II Men continuă să facă muzică azi doar în 3 oameni.

Boyz II Men este numele trupei din Philadelphia care în anii ’90 a stabilit niște recorduri incredibile în muzică. Compusă din baritonul Nathan Morris, tenorii Wanya Morris și Shawn Stockman și bass-ul Michael McCary, Boyz II Men l-a pierdut pe ultimul dintre ei în 2003. McCary s-a retras din trupă din cauza unor probleme de sănătate.

La începutul anilor ’90, băieții de la Boyz II Men au avut cel mai mare succes în carieră odată cu lansarea unor hituri memorabile. 

End of the Road (1992) a fost primul lor single care a stabilit un record incredibil, detronându-l pe Elvis Presley din ierarhia Billboard Hot 100, cu 13 săptămâni pe locul I. 

Cei 4 artiști nu s-au culcat pe o ureche și au dat încă două lovituri, câțiva ani mai târziu. I’ll make love to you, lansat în 1994, a stat 14 săptămâni pe locul I. Un an mai târziu, One sweet day, single lansat împreună cu Mariah Carey, i-a ținut pe locul I vreme de 16 săptămâni.

În existența lor au scos 13 albume de studio și alte 11 compilații.

Ce face azi Nathan Morris de la Boyz II Men

În vârstă de 48 de ani, Nathan Morris este cel care a fondat trupa, în timp ce se afla în liceu. Inițial, grupul a pornit cu el și un coleg de clasă, Marc Nelson, însă acesta din urmă a părăsit proiectul înainte de lansarea primului album. 

În 2018 a fost vedeta unui serial de televiziune de 4 episoade, în care a prezentat toate etapele restaurării unui vechi conac pe care l-a cumpărat cu scopul de a-l transforma într-un palat de secol XXI.

Nathan Morris nu s-a căsătorit și nu are copii, însă a strâns o avere estimată la 60 de milioane de dolari.

Ce face azi Wanya Morris de la Boyz II Men

Deși numele îi apropie, între Wanya și Nathan Morris nu e nicio legătură de rudenie. Wanya Morris (46 de ani) s-a căsătorit în martie 2002 cu designerul vestimentar Traci Nash, cu care are 4 copii. Practicant al unei religii care permite poligamia, Wanya Morris s-a căsătorit în septembrie 2019 cu Amber Reyes, șocând pe toată lumea.

Wanya Morris are o avere de 60 de milioane de dolari.

Ce face azi Shawn Stockman de la Boyz II Men

Shawn Stockman (47 de ani) este și compozitor, producător muzical și jurat la o emisiune televizată. În 2001 s-a căsătorit cu Sharhonda Jones, femeia care a născut doi băieți gemeni în 2003.

Artistul a fost acuzat de adulter de soția lui, după ce în presă au apărut informații că a avut o relație de 9 ani cu o altă femeie. Shawn Stockman s-a scuzat, precizând că religia sa îi permite să fie poligam, la fel ca Wanya Morris.

Ce face azi Michael McCary de la Boyz II Men

În vârstă de 47 de ani, Michael McCary s-a retras din Boyz II Men în 2003 din cauza unor probleme de sănătate (scleroză multiplă). În afară de muzică, artistul a urmat o carieră în cinematografie și în televiziune. 

Regragerea din trupă l-a afectat serios pe Michael, care a căzut în depresie. În 2009, soția l-a părăsit și i-a interzis să mai aibă contact cu cei trei copii ai lor. 

Michael McCary susține că nu și-a văzut copiii vreme de 7 ani, în perioada 2009-2016. Azi, artistul e singur și are o avere de 20 de milioane de dolari.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Top 3 actori care sunt baieți buni în secret


 

FULLSCREEN
Ce mai fac băieții de la Boyz II Men la 24 de ani de la cel mai mare succes al lor
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO