Ce mai face George Vintilă la aproape doi ani de când a renunțat la radio

Ce mai face George Vintilă la aproape doi ani de când a renunțat la radio
George Vintilă is back in business. FOTO: @djgeorgevintila
Citeste mai mult despre: George Vintila, Imperiul Leilor, Pro FM, radio,
Autor: Dan L. Brumar
Data: 29 Ianuarie 2020
Are 49 de ani și jumătate din viață și-a petrecut-o în radio. George Vintilă s-a „reorientat” profesional după ieșirea din studioul de radio și are un proiect TV pe care îl vede un mare succes. Iată ce e nou în viața lui George Vintilă! 

„În martie 2018 am ieșit din radio, cu convingerea că am stat cam 3-4 ani în plus”, dezvăluie George Vintilă într-un interviu acordat PROTV.RO. Unul dintre cei mai de succes realizatori radio din România spune că radioul nu mai este așa cum era odată. Și, pe vremuri, era magic.

„A fost viața mea, dar radioul FM era altceva când m-am apucat eu. S-a pierdut esența pe drum, a devenit un fel de matematică și în radio se calculează totul la rating, în cifre. Eu am considerat că am în continuare foarte multe de transmis și de creat în peisajul media românesc, or șefii mei de atunci, a 9-a pereche de șefi, au fost ferm convinși că George nu mai e ce era”, dezvăluie Vintilă.

După ce a lucrat peste două decenii în trustul PRO, fostul realizator radio a acceptat un alt proiect, de data aceasta în televiziune. George Vintilă este voice-over-ul emisiunii Imperiul Leilor. Format de televiziune produs în peste 30 de țări, Imperiul Leilor va debuta la PRO TV la 12 februarie 2020.

„Știu că este o emisiune pe care o urmărește foarte multă lume cu extraordinar de mult interes. E foarte ușor să te inspiri din asemenea emisiuni și cred că România are nevoie de cât mai multe show-uri de acest gen pe care ar fi trebuit să le consumă în anii care au trecut. Știi cum e, mai bine mai târziu decât MAI târziu.”

Citește și: Dinu Criste, preotul care face ciocolată cu cannabis, finanțare de 100.000 de euro la Imperiul Leilor

„E un format foarte curat, ușor de înțeles. Leii sunt extraordinar de potriviți, fiecare pentru rolul pe care-l are. Foarte carismatici, oameni cu business-uri mari care știu exact cu ce se mănâncă tot ce se va vedea și auzi în emisiunea asta. Abia aștept să intre pe post”, ne-a spus Vintilă.

George Vintilă: „Îmi aștern exact așa cum știu că dorm”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by George Vintila (@djgeorgevintila) on

Cunoscutul DJ și realizator radio susține că duce o viață simplă și că nu simte nevoia să și-o complice.

„Sunt un tip plin de zâmbete, mulțumit tot timpul cu ce are. Îmi aștern exact așa cum știu că dorm. Am un cățel, am grijă de el. Mai am, ocazional, și câte o mamă pentru cățel, dar nu asta e grija principală.”

George Vintilă mărturisește că va renunța în curând la abonamentul de cablu pentru a consuma conținut online. Pasionat de sporturi extreme, George Vintilă preferă să urmărească acest gen de conținut pe internet. 

Însă, George Vintilă mai are un plan de la care nu vrea să se abată sub nicio formă.

„O să fac tot posibilul, în măsura în care sunt invitat, evident, să ajung la fiecare casting pentru prezentarea de show-uri”. Ciudat, pentru un tip care nu mai folosește televizorul.

Fotografii: PRO TV/@djgeorgevintila

Vezi și VIDEO: George Vintilă pregătește un mic dejun în stil american

FULLSCREEN
Ce mai face George Vintilă la aproape doi ani de când a renunțat la radio
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO