Ce muncea Mihai Bobonete înainte să devină comediant faimos și actor în Las Fierbinți

Ce muncea Mihai Bobonete înainte să devină comediant faimos și actor în Las Fierbinți
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 06 Septembrie 2021
Data actualizare: 06 Noiembrie 2021
Are o carieră strălucită în stand-up comedy, iar cu „Las Fierbinți” a bătut niște recorduri greu de egalat în România. Mihai Bobonete și-a construit un nume plecând de jos, încercând meserii de toate felurile.
De 10 ani, Mihai Bobonete aduce zâmbetul pe buze românilor în Las Fierbinți, serialul fenomen care luni, 6 septembrie, revine la PRO TV cu sezonul 19. Deși spune mereu că nu e actor „cu acte-n regulă”, ca Mihai Rait și Adrian Văncică, Bobo s-a născut pentru meseria asta.

Dar, până să ajungă în serial sau pe o scenă de stand-up comedy, comediantul a încercat de toate. Din fiecare job pe care l-a avut a învățat câte ceva, iar asta l-a ajutat să ajungă omul de azi.

Prima oară am fost merchandiser la Colgate-Palmolive, aranjam săpunurile și așa... după care am fost vânzător de telefoane Zapp, care n-aveau semnal nicăieri, iar în actorie, primul meu job... am fost Furnicuța de la Domo. Aia cu capul mare, de burete”, dezvăluie Mihai Bobonete pentru PROTV.RO.

Citește și: Mihai Bobonete, despre sezonul 19 Las Fierbinți: „Se întorc niște scene de care mie îmi era dor”


Drumul său spre București a trecut prin Giurgeni, județul Ialomița, unde tatăl lui deschisese o cârciumă la șosea. Acolo și-a făcut „ucenicia”, împreună cu bunul său prieten Mihai Rait.


El era morar acolo la Giurgeni, apoi a venit cu mine în Bucureşti, unde s-a făcut actor, a terminat chiar şi o facultate de profil. Eu nu am studii de actorie, de-aia spun că nu-s actor (cu acte în regulă), dar am avut norocul şi şansa să ajung”, a povestit Bobonete pentru Adevărul.
 
Pe când era la facultate, la Craiova, și-a pus în gând să „migreze” într-un oraș care nu-i plăcea deloc. Ați ghicit. Era vorba de București. Aici a dat-o pe comedie și bine a făcut, fiindcă i-a ieșit.

Eram la facultate la Electrotehnică pe-atunci. Şi am zis să merg într-un loc care nu-mi place deloc: Bucureştiul. Moartea bunicii mele m-a influenţat să găsesc alt drum şi să las totul în spate. Am avut doi, trei ani foarte grei aici, de sărăcie lucie. Apoi am început să fac stand-up comedy, într-un club de comedie. În primul meu spectacol am povestit tot drumul meu de la Craiova la Bucureşti, făcut cu trenul”, a dezvăluit Mihai Bobonete.

Sezonul 19 La Fierbinți debutează la PRO TV luni, 6 septembrie 2021, la ora 20:30. Săptămâna aceasta aveți câte un episod luni, marți, miercuri și joi. De săptămâna viitoare, Las Fierbinți va fi în fiecare zi de luni, marți și joi, de la 20:30.

Fotografii: PRO TV

Vezi și VIDEO: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies